Támadtak már meg az utcán? Vagy követett már téged valami ismeretlen, gyanús alak?
Figyelt kérdés
Ha igen, mikor, hol, hogyan történt és mit csináltál? Nagyon foglalkoztat mostanában ez a téma, mert néha komolyan félek egyedül császkálni a városban (Bp) és kíváncsi lennék, kinek volt már valamilyen "összetűzése" az utakon. Főleg Budapest érdekelne.
Én kb. 2 hete ijedtem meg: azt hittem, hogy a villamoson követ egy hajléktalanféle ember. Leült velem szemben, én nem örültem&ezért felálltam, hogy "leszállok a köv.megállónál" erre odajött ő is. Akkor f*stam be és arrébb álltam hogy mégse szállok le, erre megbökte a vállamat, hogy nekem is most kell leszállnom.. úgy megijedtem, szerencsére sok ember volt a villamoson&a tömegben leültem egy csaj mellé és ez a gyanús fószer szerencsére leszállt tényleg.. Azóta ez jár a fejemben..
2009. okt. 13. 18:24
11/11 anonim válasza:
Pénzért kísérgetek bármilyen leányzót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!