Támadtak már meg az utcán? Vagy követett már téged valami ismeretlen, gyanús alak?
Ha igen, mikor, hol, hogyan történt és mit csináltál? Nagyon foglalkoztat mostanában ez a téma, mert néha komolyan félek egyedül császkálni a városban (Bp) és kíváncsi lennék, kinek volt már valamilyen "összetűzése" az utakon. Főleg Budapest érdekelne.
Én kb. 2 hete ijedtem meg: azt hittem, hogy a villamoson követ egy hajléktalanféle ember. Leült velem szemben, én nem örültem&ezért felálltam, hogy "leszállok a köv.megállónál" erre odajött ő is. Akkor f*stam be és arrébb álltam hogy mégse szállok le, erre megbökte a vállamat, hogy nekem is most kell leszállnom.. úgy megijedtem, szerencsére sok ember volt a villamoson&a tömegben leültem egy csaj mellé és ez a gyanús fószer szerencsére leszállt tényleg.. Azóta ez jár a fejemben..
Velem nem egyszer történt hasonló. Nyilván a nem vmi hétköznapi külsőm miatt találnak be ezek az ilyen pedofeelinges meg egyéb alkoholmámoros emberek. Egyszerűen leoltom őket vmivel és utána visszarakom a fülhallgatót a fülembe... Legtöbbnek csak a pofája nagy... :S
Igaz, volt olyan is, amikor már futottam :S :$
16/L
Engem pár éve,egy parkban kergetett meg egy pasi éjszaka.A barátaim is ott voltak,csak én különváltam tölük,hogy sétáljak egyet(nagyon magam alatt voltam,mert a barátom elhagyott).Egy huszonpár éves pasi,ment el elöttem és nagyon megbámult.Nem törödtem vele,mentem tovább,az meg gyorsan elémkerült vagy nem tudom mit csinált,de hirtelen előugrott rám a bokrok közül.
Úgy futottam ,mint soha életembe,az meg utánam,és végig az járt a fejembe,ha most elesek,akkor ki tudja mi lesz velem.(abba a parkba öltek is már).Aztán szerencsére megláttam a barátaimat.Amikor láttam,hogy már látnak,megálltam meg a csávó is,és azt mondta,hogy minek járkál egy szép ,fiatal lány egyedül éjszaka egy parkba,és szerencsém van,hogy most megúsztam,de nem baj majd legközelebb. :S Aztán elhúzott.
Utána nem tudom meddig remegtem,de jó lecke volt.
igen, pont ma!
Este 8kor jöttem haza, egy pasi megbámult, de lesz@rtam. Aztán mire a házunkhoz értem láttam az árnyékát h követ. Aztán már ott áltt mellettem,próbáld elküldeni, az ajtót snem tudtam kinyitni. Kicsit megtapizott (a roh@dék) meg el akarta venni a szatyrom, igyekeztem leverekdni de az nem volt elég, amikor kiabáltam hogy SEGITSÉG akkor elszaladt és vmi hülye k*rvát motyogott még. Pusztuljun meg ott ahol van.
Hát engem inkább követni szoktak.
Egyszer volt,hogy még idén január utolsó heteiben elakartam menni kozmetikushoz kiszedetni a szemöldökömet.Előttem ment egy c*gány férfi,hátrafordult és meglátott.Rögtön megáll és várta,hogy elérjek hozzá. Én meg vártam,hogy ő mikor indul el.Elindult és időnként hátra nézett,hogy jövök e már.Direkt másik után mentem. De annyira féltem.:S
Akkor volt olyan,hogy hazafelé mentem és egy pasi elkezdett követni,olyan gyorsan jött,hogy futásra kényszrültem. Sokat mesélhetnék még de most lusta vagyok. Akit érdekel írjon privit és mesélek neki..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!