A volt párom megvert, igazából semmi komolyabb bajom nem lett a lila foltokon és egy pici monoklin kívül. Én pillanatnyi dühből egyből a rendőrségre mentem és feljelentettem. Vissza tudom vonni?
Én meg lassan szégyellem, hogy ember vagyok, az ilyen válaszok miatt, mint amit kapott itt a szegény kérdező!
Micsoda dolog ez már?
Tanácsot, segítséget kér valaki, ti pedig elmondjátok mindennek ismeretlenül?
Miért akarod visszavonni? Félsz tőle, vagy rábeszélt, hogy vond vissza, mert ráébredt, hogy mit tett?
Ha te most visszavonod, akkor ő úgy fogja gondolni, hogy máskor és mással is simán megteheti, mert semmi következménye nem lesz tettének.
Mit tudtatok ezen megbeszélni? Bocsánatot kért és ezzel részéről el van intézve?
Én nem adnám ilyen könnyen a büszkeségemet. Az a férfi, aki egy nőt, aki gyengébb nála, bármilyen ok miatt is megüt, vállalja érte a következményeket.
Ami teveled történt, nem egyszeri eset. Ez a férfi nem ura indulatainak, ezért bármikor megismételheti, esetleg durvább módon.
Azt írod, hogy a volt párod. Akkor ezek szerint már nem vagytok együtt.
Ne tedd meg neki azt a szívességet, hogy neki legyen igaza!
Hadd érezze tettének súlyát, hadd lássa, hogy nem üthet meg büntetlenül senkit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!