Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Holnap szóbelizek. Rettegek....

Holnap szóbelizek. Rettegek. Hogyan éljem túl?

Figyelt kérdés
Ma volt a szóbeli megnyitó, én holnap kerülök sorra. Már az ilyesztő hogy a terembe ott van a minket tanító tanárok, az elnök. Az elnök normálisnak tűnik, de ez elég parás hogy mindene egyes feletet meghallgat az összes tanár..Az angol tanárommal pedig nagyon nem vagyok jóba...mindig pikkelt rám a 4 év alatt..most is olyan haragosnak tűnt...nem merek leülni elé :( Van fél óra felkészülési idő am angol kivételével mindenből, de sztem én képtelen leszek úgy előadni h ne a papírról olvassam fel...nagyon izgulós vagyok, ha elő kell adni vmit remegek, kifehéredek, stb...de úr isten az a sok tanár és csak rám fognak figyelni...annyira félek napok óta nem alszok már :'(
2013. jún. 24. 15:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Egy lélekerősítő kocsmatúra sokat segíthet rajtad :D

Én nemrég érettségiztem, a legrosszabb a hosszú várakozás volt. Elkezd az ember gondolkodni és aztán ráparáz, valahogy ne gondolkodj :D olvasgass tételeket mondjuk (bár azt javasolják azt ne, mert csak összezavar...)

Ja és aludj, de ne szedj be semmi altatós hülyeséget, csak igyál előtte egy kicsit, hogy oldódjon a gátlás :D

2013. jún. 24. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!