Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A kompresszorom a hirtelen...

A kompresszorom a hirtelen nyomás miatt belenyomta a focilabdámba a szelepet. Hogyan tudnék egy új szelepet belerakni a labdámba?

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 15:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs szükség rá, hogy új szelepet rakj a labdádba. A focilabdák szegmensekből varrott bőr külseje alatt egy gumi belső lapul, és a sűrített levegővel valószínűleg nem csak a szelepet, hanem az egész belső részt beljebb lökted, amikor fel akartad fújni. Ha ez egy ilyen labda, akkor csak behorpasztod a bőr külsőt, a szeleplyukon keresztül megpróbálod megtalálni a gumibelső elbújt szelepjét. Nekem többször előfordult ilyen, mindig sikerült ráakadnom, és sikeresen felfújtam.
2010. aug. 20. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!