Szóbeli érettségin gyakori a bukás?
Figyelt kérdés
Jövőhéten érettségi, matek, info kell nekem egyetemre, amik igen jól sikerültek, DE: Töriből szinte semmit nem tudok, olyan 5 mondatot eltudnék mondani mindegyikhez,de többet nem. Szerintetek meghúznak, szigorúak lesznek, esetleg úgy vannak vele, ha már idáig eljutottál átlöknek valahogy ?2013. jún. 23. 18:03
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi ezt a kielégítő választ, inkább nem írtál volna...
2013. jún. 23. 18:42
3/4 anonim válasza:
A felkészületlenek körében gyakori :)
Tanulj...
4/4 anonim válasza:
Nekem is matek infó kellett csak idén. A többi szóbelire szinte semmit se tanultam.
Én azt csináltam, hogy minden tételről leírtam 10-15 dolgot egy papírra, így nagyjából meg is marad a fejedben. Kötelező olvasmányokhoz elolvastam a rövidítettet, hogy el tudjam mondani miről szól.
Törihez használhatsz atlaszt + kapsz forrásokat.( aki ezek után se tud átmenni az h*lye! :D)
Magyarhoz kapsz szöveggyűjteményt, akkor már arról is tudsz pár dolgot mondani.
Hidd el nem vészes az érettségi, én is átmentem 3masokkal úgy hogy sose tanultam ezekre a tárgyakra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!