Mért van ez? Letettem az érettségit nem vagyok sem barna bőrű sem lopós jelenleg pesten vagyok autó szerelő és mégis le cigányoznak az utcán
Figyelt kérdés
Nem azért ítéltélik el a cigányokat mert műveletlenek? akkor engem mért sértegetnek?2013. jún. 22. 23:21
21/22 anonim válasza:
Te magyar vagy, egy dolgos, értelmes, romaszármazású magyar. Legyél büszke rá, és ne érdekeljen ez a sok gyökér. Ha látszik, hogy az vagy, az ellen se próbálj tenni. Itt Magyarországon senki sem "igazi magyar", mind összekeveredtünk. :)
22/22 anonim válasza:
Jó, ha cigány vagy akkor cigány. Azért neked is rosszul eshet, nem tehetsz róla, külömben meg aki csúfol ezzel az igazából a cigány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!