Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mért van ez? Letettem az...

Mért van ez? Letettem az érettségit nem vagyok sem barna bőrű sem lopós jelenleg pesten vagyok autó szerelő és mégis le cigányoznak az utcán

Figyelt kérdés
Nem azért ítéltélik el a cigányokat mert műveletlenek? akkor engem mért sértegetnek?

2013. jún. 22. 23:21
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Az a probléma hogy ugyan olyan a viselkedésem meg mindenem mint eggy magyarnak! és mégis sértegetnek
2013. jún. 23. 21:36
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"le cigányoznak az utcán"

Sosem értettem miért veszik ezt sértésnek. Ha cigány vagy, akkor miért sértés? Ha nem vagy az, miért veszed magadra?

2013. jún. 23. 22:29
 13/22 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont!
2013. jún. 23. 22:42
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy cigánynak meg kellene ismerni a magyar szokásokat. Ha itt az a szokás, ha a németekre rámondjuk, hogy német, a cigányokra, hogy cigány, a franciákra hogy francia, független, hogy itt magyarországon élnek. Természetesen csak egy akarja megváltoztatni a magyar szokásokat. Mit tippeltek melyik?
2013. jún. 23. 22:44
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a munkásruhádban mész haza átöltözés nélkül? Én úgy tapasztaltam, hogy ha normálisan vagy felöltözve és nincs izzadságszagod, akkor nem tűnsz ki a tömegből és nem is szólnak be. Bocs, én nem vagyok cigány, csak azt gondoltam végig kire szólnak be a környékemen. Az, hogy érettségiztél és művelt vagy kevés, nincs a homlokodra írva, ellenben a bőröd színe tökéletesen látszik. Szerintem próbálj meg máshogy öltözni, ha nem tűnsz ki a ruháiddal, akkor eltűnsz a tömegben.
2013. jún. 24. 12:02
 16/22 anonim válasza:
100%
ilyenről se hallottam még, hogy magyarok csak úgy beszólogatnak cigányoknak a nyílt utcán. nem hiszem el:D én inkább úgy látom, hogy a legtöbb ember le se szarja hogy cigány vagy. esetleg éjszaka kicsit elkerüli őket, ha teheti:D de ennyi.
2013. jún. 24. 13:57
 17/22 anonim ***** válasza:

Az a probléma hogy ugyan olyan a viselkedésem meg mindenem mint eggy magyarnak! "

No komment

2013. jún. 24. 16:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Ilyen helyeírással át se menne az érettségin!
2013. jún. 24. 16:51
 19/22 anonim ***** válasza:
Ez nem sértés, ez a származásod.
2013. jún. 26. 21:19
 20/22 anonim ***** válasza:

Hát vannnak rossz indulatú emberek de örülök hogy te normális vagy :)

Én nem vagy rassszista de utálom a cigokat, de ha egy cigány normális civilizált és okos nem kötekedös kigyurt állat az nállam nem is számit cigánynak :)

Nállam a cigány a rabló terminátort jellent (Agyhiányal dusitva) Szóval Nállam magyar vagy , aki meg lecigányozzz gyáva biztos féll azoknak beszolni akikel valójában gondjuk van!

2013. jún. 27. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!