Mért van ez? Letettem az érettségit nem vagyok sem barna bőrű sem lopós jelenleg pesten vagyok autó szerelő és mégis le cigányoznak az utcán
Figyelt kérdés
Nem azért ítéltélik el a cigányokat mert műveletlenek? akkor engem mért sértegetnek?2013. jún. 22. 23:21
11/22 A kérdező kommentje:
Az a probléma hogy ugyan olyan a viselkedésem meg mindenem mint eggy magyarnak! és mégis sértegetnek
2013. jún. 23. 21:36
12/22 anonim válasza:
"le cigányoznak az utcán"
Sosem értettem miért veszik ezt sértésnek. Ha cigány vagy, akkor miért sértés? Ha nem vagy az, miért veszed magadra?
14/22 anonim válasza:
Egy cigánynak meg kellene ismerni a magyar szokásokat. Ha itt az a szokás, ha a németekre rámondjuk, hogy német, a cigányokra, hogy cigány, a franciákra hogy francia, független, hogy itt magyarországon élnek. Természetesen csak egy akarja megváltoztatni a magyar szokásokat. Mit tippeltek melyik?
15/22 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a munkásruhádban mész haza átöltözés nélkül? Én úgy tapasztaltam, hogy ha normálisan vagy felöltözve és nincs izzadságszagod, akkor nem tűnsz ki a tömegből és nem is szólnak be. Bocs, én nem vagyok cigány, csak azt gondoltam végig kire szólnak be a környékemen. Az, hogy érettségiztél és művelt vagy kevés, nincs a homlokodra írva, ellenben a bőröd színe tökéletesen látszik. Szerintem próbálj meg máshogy öltözni, ha nem tűnsz ki a ruháiddal, akkor eltűnsz a tömegben.
16/22 anonim válasza:
ilyenről se hallottam még, hogy magyarok csak úgy beszólogatnak cigányoknak a nyílt utcán. nem hiszem el:D én inkább úgy látom, hogy a legtöbb ember le se szarja hogy cigány vagy. esetleg éjszaka kicsit elkerüli őket, ha teheti:D de ennyi.
17/22 anonim válasza:
Az a probléma hogy ugyan olyan a viselkedésem meg mindenem mint eggy magyarnak! "
No komment
18/22 anonim válasza:
Ilyen helyeírással át se menne az érettségin!
19/22 anonim válasza:
Ez nem sértés, ez a származásod.
20/22 anonim válasza:
Hát vannnak rossz indulatú emberek de örülök hogy te normális vagy :)
Én nem vagy rassszista de utálom a cigokat, de ha egy cigány normális civilizált és okos nem kötekedös kigyurt állat az nállam nem is számit cigánynak :)
Nállam a cigány a rabló terminátort jellent (Agyhiányal dusitva) Szóval Nállam magyar vagy , aki meg lecigányozzz gyáva biztos féll azoknak beszolni akikel valójában gondjuk van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!