Miben segített nektek ez az oldal?
sokszor jót nevettem, sokszor elborzadtam vagy elszomorodtam...
unalmas perceim soha nem voltak, viszont lett egy függőségem:D
bár a feltett kérdéseimre normális választ nem sűrűn kaptam:D
- Megismertem pár érdekes embert, akikkel nem kezdtem ugyan komolyabban ismerkedni, de itt GYK-n jó volt beszélni velük.
- Sokat nevettem és nevettettem.
- Rendes válaszokat ugyan ritkán kaptam, de azért kaptam.
- Én is írtam sok humoros, vagy legalábbis annak szánt választ/kérdést, de amikor komoly választ írtam jó érzés volt segíteni embereken, pláne egy időben sokat beszélgettem lelki problémás emberekkel.
- Sok unalmas percemet töltötte ki.
- A kérdéseimre kapott hasznos válaszokból megtudtam információkat/véleményeket, a vicces válaszokon sokat nevettem, a bunkó válaszokról pedig rájöttem, hogy némelyik jogos, tehát mondhatni keresztülmentem némi jellemfejlődésen. Mondhatni kevesebb lennék enélkül az oldal nélkül.
Egy szó, mint száz: I <3 you Gyakorikérdések.
-segítségemre volt,akadt pl:motorszerelésben,barkácsolásban,egyéb dolgokban,bár mondjuk most is van olyan kérdésem ami megválaszolattlan,de általában mindenben segítőkész emberek válaszát kapom.
-Tök jó mikor valakinek segítettem robogószerelésben,és külön privát üzenetben megköszönte,vagy egyéb más dologban.
-Mivel hogy sok itt a dilis ember így jókat is röhögtem.
-Itt egy pár emberrel ismerkedtem már meg és beszélgettünk,de ez hosszútávon úgysem működő dolog,de tök jó néha egy ilyen is.
-Többnyire ide válaszolgatni szoktam feljárni,hogy meglegyen néha a napi jó cselekedetem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!