Mit tegyek? Nagyon tanácstalan vagyok!
mit tegyek? van egy barátnőm, akivel tényleg nagyon jóban vagyunk! nyáron egyszer-kétszer telefonáltunk, de amúgy mindenkinek megvolt a maga dolga. aztán meséltem egypár dolgot, meg ő is. Sztem nagyon gyerekes lett. Most is pl. megyünk ki a tóhoz a focistákhoz, (ott futnak) de ő nem jött ki. Azt mondja hogy edzése van. Elötte simán ki tudott volna jönni. Holnapra nem is kell tanulnia, mert nem jön. Tehát nem értem. Meg múlt hétfőn is, elmentünk volna 6-an a crosspályára. De ő nem jön, mert nem szeret biciklizni. Bezzeg elötte jó messze, az osztállyal egy nagyon forgalmas (szinte csak teherautók mennek ott) uton elment...
Meg nem jó a biciklije, defektes. De már vagy 2 hónapja. Mondtam neki, h. megcsinálom, vagy segítek neki. De őt nem érdekli a biciklije :S
Múlt csütörtökre szerveztünk programot (sétálás, az ő ötlete volt) és megbeszéltük, h. pénteken is lesz vmi. De azt mondta hogy nem jó, mert a füzeteit kell rendezgetnie.
Ha a fiúkról van szó, nem mondja hogy húú, xy milyen helyes, hanem szinte csak hallgat. Vele gyakorlatilag csak "kibeszélni" tudok másokat. (pl.: yx-en milyen felső volt)
meg egyik nap kérdezi, hogy ab (egyik exem) helyét átvette-e más. (szerelmes vok-e vkibe). de én már mondtam neki, hogy voltak ilyen 1-2-3 napos dolgaim, de ő mintha egyik fülén be, másikon ki.
neki az jelenti a szerelmet, ami másnál a "rajonás". Én ma is sütiztem egy sráccal, pedig minimum 3-4 évvel idősebb volt. Nem céllal, csupán ismerkedés. De neki az is gondot jelent, hogy leszólítson valakit.
Bocs hogy hosszú lett :S
Segítsetek, mit tegyek!!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!