Ti hogy bírjátok el ezt a meleget?
Figyelt kérdés
Én nem tudok aludni se, mert este is borzasztóan meleg van még ventilátorral is. Ti, hogy próbáljátok túlélni? :D2013. jún. 21. 12:11
11/23 anonim válasza:
Geh:DD
Én konkrétan rövidnadrágban és csak a bikini felsőmben vagyok:D
Éjszakákat úgy vészelem át, hogy lefekvés előtt a földre fekszem és magamra fújatom a hiper-szuper erős asztali ventilátoromat:D komolyan egyes fokozaton erősebb mint az állók maxon:D
hát meg iszok de nem elég sokat:S többet mint szoktam, de így is az ajánlott negyede..:S
Lényegében jól elvagyok:D
Ja, és a legviccesebb, ha már tényleg nem bírom, akkor van ilyen spriccelős üveg azzal vizet spriccelek magam elé és belesétálok:D tényleg hatásos:DDD
12/23 anonim válasza:
én egész évben ezt a meleget vártam :) VÉGRE!!!
13/23 anonim válasza:
a Baba menta kivonatos tusfürdő csodákra képes ;)
14/23 imrerobi válasza:
Nap közben, borospince,medence, este,szúnyogirtó,bisztróterasz.
15/23 anonim válasza:
ahelyett, hogy itt nyávogtok, gondoljatok bele, hogy nem vagytok-e egy kicsit elégedetlenek? Máshol se jobb, kérdezd meg az afrikaiakat vagy az eszkimókat. inkább próbáld kiélvezni mind a telet mind a nyarat, és lásd meg a szebbik oldalát.
16/23 anonim válasza:
Na a világszerető-.- neki az a problémájuk, nekünk is megvan a sajátunk... értelmetlen hozzászólással ne gyarapítsd a fórumot..
17/23 anonim válasza:
általában kikapcsolom a tévét vagy elkapcsolok amikor sp flour vagy justit bieber van undorító homokos nyálgépek melegek én nem bírom őket
18/23 anonim válasza:
16. igaza van a 15. nek afrikába sokszor 60 fok van de lehet hogy keveset mondok úgykogy kuss :D
19/23 anonim válasza:
haverok medencéjében egész tűrhető :D
ha ilyen lehetőség nincs, akkor lakásban teljes elsötétítés, szobafogság, soook víz és fagyi, vagy hideg gyümölcsleves :)
ja, és a gép is fűt, szóval inkább az olvasást javasolnám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!