Vers Róbert MC DC (Csillag születik) mért megy olyan furcsán?
Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 17:26
1/13 anonim válasza:
Veres Róbertnek hívják és nem tom mér megy úgy.
De nagyon jól reppel.
2/13 anonim válasza:
ne azt nézd:P az a lényeg nagyon jól tolja.
Biztos sánta egyik lábára.
3/13 A kérdező kommentje:
bocsi elirás, tudom hogy nem vers..
am megnéztem az iwiwjét, és ott irja hogy a pentő intézetbe járt iskolába.. az ilyen mozgássérülteknek van azthiszem.
de amúgy tényleg nagyon jól rappel:)
2009. okt. 12. 17:42
4/13 anonim válasza:
az geyik lába nem jó, szerintem nem fejlődött ki neki ott rendesen az izom, az elején látszott is, hogy furán tartotta...de szerintem nagyon laza srác, hogy ennek ellenére van elég önbizalma kiállni, és előadni azt, amiben tényleg verhetetlen:D
5/13 anonim válasza:
Valószínűleg valami csípőrendellenességgel született, és amikor kicsi volt, nem vették észre. Így felnőtt korára sánta maradt.
6/13 ashyn válasza:
gyerekkorában egy mütét során orvosi müha történt(a drága jo doktorok megsértettek egy központi idegszálat,ami a mozgárkoordinácioért felelös).Ebböl kifolyolag lett ilyen a járása,de sztem simán komenzálja az a hatalmas "tudás" ami benne rejlik)...Freestyle 4ever
7/13 anonim válasza:
csípőficamos sztem, azok szoktak így menni
10/13 anonim válasza:
2éves koráig nem vették észre hogy baj van a lábával.Utána meg már késő volt.SZóval az orvosok ba*szták el:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!