Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak éngondolom úgy hogy a...

Csak éngondolom úgy hogy a csillag születik idén egy nagy szar? :||

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért gondolod így, mert megállás nélkül, egymás után jönnek ezek a szar tehetségkutatók, meg a sok új celeb. Már kicsit sok nekem is. És ja, eléggé szar.
2011. ápr. 28. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem már a 13. tehetségkutató sok volt az idén. Minek minden évben új tehetségkutató minden csatornán, sőt, most az RTL nek kettő lesz. Hány celeb az már?
2011. ápr. 28. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem is eléggé az. főleg hogy 12ből kiszedtek 4-et, aiből nekem csak egy tetszett :D

tehát ott volt még a bűvész, a folk-rock zenekar (amit gusztustalanul lepontoztak), a versmondó srác, Mr. Joe... erre kik mennek tovább? egy tájszólásos srác meg egy harmonikás srác. gratulálok... :DD

2011. ápr. 28. 20:14
 4/7 A kérdező kommentje:
én ismertem egy rohadt tehetséges lányt aki jelentkezett és minden más helyen elismerték és valószínűleg unalmasnak találták , ezért elküldték a ***-ba... szánalom..."-.-
2011. ápr. 28. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:

mr joe továbbjutott :D

szerintem am pont jók mentek tovább... vagyis a László Attilát már mindenki isteníti, szóval nekem nem jön be annyira, de a többi tetszett:)

2011. ápr. 28. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:
tudom, neki szurkoltam, a baj az volt hogy miért csak ő.
2011. ápr. 28. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Amúgy az az érdekes hogy bármilyen kategóriában lehet nevezni de végül MINDIG 1 énekes nyer xd
2011. ápr. 29. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!