Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A kamuregisztráció bűncselekmé...

A kamuregisztráció bűncselekmény KÉRLEK VÁLASZOLJ?

Figyelt kérdés
pár oldalon elég pofátlan kamu regisztrációkat látok. hiába lesznek kitiltva , újraregisztrálják magukat ! Ez bűncselekmény?

2013. jún. 21. 04:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezzel csak nicket hamisítasz,nem hinném hogy azt a törvénykönyv büntetné mert ahhoz új törvény kéne rá szerintem.

Nos komoly oldalon ahol számít hogy tényleg Te regiztél e ott,Neked is érdeked hogy rendes adatokkal regizzél.Én nem tagadom,van egy rendes email címem a többi mind kamu,mert ki tudja hogy ki lopja le tőlem az adataimat,a címemet,hogy mikor hová megyek nyaralni,stb.Szal szerintem ez max szabálysérétés lenne ha le lenne írva,de úgyis rámcáfolnak a jogászok,ha nem igaz :)

2013. jún. 21. 04:55
 2/3 anonim ***** válasza:
A komoly helyeken csak valós adat legyen. Pl apeh ügyfélkapu. A nyomikon mint a fész a kutyát nem érdekli.
2013. jún. 21. 05:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem létező személy adataival élsz vissza, akkor semmi. Ha nem bűncselekmény elkövetéshez használod, akkor is semmi. De ha bűncselekményt követ el (pl. csalás rágalmázás), akkor sem a hamis regisztrációt büntetik, az a bűncselekménynek csak eszköze legfeljebb.
2013. jún. 21. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!