Csak nekem hiányzik nagyon a tél?
Figyelt kérdés
Télmániás vagyok és nem nagyon szeretem a nyarat, gyorsan meg is unom, és már most telet akarok, de nagyon meg karácsonyt is:D remélem nem csak én vagyok egyedül:S?!2013. jún. 20. 12:40
1/9 anonim válasza:
Hát én utálok fázni, és utálom a telet is. Mit nem adnék egy jó kis 30 fokos meleg napokért. De sajna itt kint is csak 17 fok van... Kicsit irigykedem hogy otthon kánikula van.
2/9 A kérdező kommentje:
hol laksz te?:o szívesen cserélnék veled..
2013. jún. 20. 12:46
3/9 anonim válasza:
Tél 4eeveer! rühes meleg, utálom:@ megsülők baz.meg h ha kilpek a házbol :c
4/9 anonim válasza:
Én se szeretem a telet, fázni nem jó. Viszont ez a kánikula sem bírható már túl sokáig. :/ A tavaszi 20-25 fok körüli idő a legjobb. :)
5/9 anonim válasza:
Te rokonlélek vagy,nekem is hiányzik általában,de a mostani nem volt jó,voltak problémák.(nem a téllel)
6/9 anonim válasza:
Az én kedvenc évszakom is a tél,és imádom a karácsonyt,nem bánnám,ha már az lenne.
7/9 A kérdező kommentje:
fuuu de jó ennyi rokonlélekkel találkozni:D:D
2013. jún. 23. 19:58
8/9 anonim válasza:
Nekem elég volt hogy most tavasszal is téli idő volt. Viszont az igazi télen jó a hangulat. Csak nem tavasszal... mindegy, végre nyáááár!!!!!!!!
9/9 anonim válasza:
Tyű, én egy kicsit irigyellek benneteket, ugyan is én rettegek a téltől, depresszió kerülget tőle. Tök rossz amikor sötétbe felkel az ember. Ki se tudok bújnina takaró alol a hideg szobába, aztán elindúlni munkába. Mire megjövök, ismét sötét van, és ilyenkor a szobába zárkózhat csak az ember. Hétvégén is csak a négy falat látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!