Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak nekem hiányzik nagyon a tél?

Csak nekem hiányzik nagyon a tél?

Figyelt kérdés
Télmániás vagyok és nem nagyon szeretem a nyarat, gyorsan meg is unom, és már most telet akarok, de nagyon meg karácsonyt is:D remélem nem csak én vagyok egyedül:S?!

2013. jún. 20. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát én utálok fázni, és utálom a telet is. Mit nem adnék egy jó kis 30 fokos meleg napokért. De sajna itt kint is csak 17 fok van... Kicsit irigykedem hogy otthon kánikula van.
2013. jún. 20. 12:44
 2/9 A kérdező kommentje:
hol laksz te?:o szívesen cserélnék veled..
2013. jún. 20. 12:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Tél 4eeveer! rühes meleg, utálom:@ megsülők baz.meg h ha kilpek a házbol :c
2013. jún. 20. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Én se szeretem a telet, fázni nem jó. Viszont ez a kánikula sem bírható már túl sokáig. :/ A tavaszi 20-25 fok körüli idő a legjobb. :)
2013. jún. 20. 13:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Te rokonlélek vagy,nekem is hiányzik általában,de a mostani nem volt jó,voltak problémák.(nem a téllel)
2013. jún. 21. 23:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én kedvenc évszakom is a tél,és imádom a karácsonyt,nem bánnám,ha már az lenne.
2013. jún. 23. 16:12
 7/9 A kérdező kommentje:
fuuu de jó ennyi rokonlélekkel találkozni:D:D
2013. jún. 23. 19:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem elég volt hogy most tavasszal is téli idő volt. Viszont az igazi télen jó a hangulat. Csak nem tavasszal... mindegy, végre nyáááár!!!!!!!!
2013. jún. 24. 15:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Tyű, én egy kicsit irigyellek benneteket, ugyan is én rettegek a téltől, depresszió kerülget tőle. Tök rossz amikor sötétbe felkel az ember. Ki se tudok bújnina takaró alol a hideg szobába, aztán elindúlni munkába. Mire megjövök, ismét sötét van, és ilyenkor a szobába zárkózhat csak az ember. Hétvégén is csak a négy falat látom.
2013. júl. 2. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!