Miért érzem ugy, hogy hiányzik belőlem egy darab? És miért romolhattak el a jegyeim?
Anya barátjánál voltunk kb. egy fél éve, és azóta romlanak a jegyeim. Volt ott két fiu is, tök jól elvoltunk meg minden és mondjuk rá 2 hétre leromlottak a jegyeim, és hiányérzetem van. Az egyik srácon folyomatosan jár az eszem.. És ez által nem mindig tudok az órán figyelni.1 hónapra rá jöttek ide, mert anyának névnapja volt és a két fiu jött a nagyszüleikkal azaz anya barátjának a szüleivel. Csak a nagyszülőket pusziltam meg a srácokat nem, de amikor mentek, akkor az a srác akin mindig jár az eszem, nagyon lelombozódott.. Kérdeztem a hapikától, hogy mi volt a baja a srácnak, azt mondta: lelombozódott mert nem pusziltam meg:( A multkor ráírtam facen, hogy mizu velük, de nem írt vissza. Aztán 1 hónappal később elkaptam chaten, akkor már visszaírt. Anya barátjának pont aznap kellett hazamennie vmiért, és akkor mikor anya hapija hazajött, monddta, hogy a srác milyen boldog volt hogy beszélt velem. Küldtem neki meg a tesójának egy kis ajándékot is. Most akkor a srác szerelmes lenne belém? Mert nekem nagyon tetszik és mivel messze lakik, ugy érzem hogy hiányzik belőlem egy darab! És ezért romlottak volna le a jegyeim is? :/
Tanácsokat is várok, hogy most mi legyen :)
Ha még nem is szerelem, de a vonzalom, kémia rohadt jól működik. :) Érdemes próbálkozni, mert ebből tök romantikus, szenvedélyes kapcsolat sülhet ki.
Egyébként valószínű, hogy ez az oka...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!