Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent? Nagyon meg ilyedtem!

Mit jelent? Nagyon meg ilyedtem!

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy a lányommal labdáztam a patak parton és bele esett a albda a vizbe!de a víz nem volt mély csak egy kicsitt bejjebb amig én ki másztam és vissza fordultam a lányom nem volt sehol!gyos kerestem meg kérdeztem mindenkit hgy nem e látták!majd vissza mentem a patak partra és a lányom arccal fel felé benne volt a vízbn!gyors k vettem a szájába fujtam majd vér jött ki az orrán és annyit mondott hogy anya szeretlek!mit jelent ez?
2009. okt. 12. 08:31
 1/6 anonim válasza:
A szülői féltésed jelent meg az álmodban.Szerintem minden szülőnek vannak hasonló álmai a gyermekével kapcsolatban.Nekem is.
2009. okt. 12. 08:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Leginkább azt, hogy zaklatott nap után tértél pihenni, ezen kívül mondhatjuk, hogy semmi mást.

Persze biztos meg lehet "fejteni" ezt az álmot is, azt rá lehet húzni egy sztenderdet...

Amúgy "ijedtem" és "nem látták-e". De ezt nem kötekedésből mondtam, hanem azért, hogy legközelebb már sikerüljön helyesen írni. :)

2009. okt. 12. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Milyen volt a víz?Sötét-zavaros vagy világos-áttetsző?Milyenek voltaka színek?Erősek-élesek vagy nem is említésre méltó?Milyen színű volt a lányodon a ruha?És a labda?Amúgy szoktatok labdázni?Ismerős helyen voltatok?Milyen idő volt?Van valami említésre méltó még ami szembetűnő volt álmodban?
2009. okt. 12. 13:06
 4/6 A kérdező kommentje:
át tetszö volt a víz amikor meg láttam benne a gyereket!piros pulcsiba volt,a labdára pontosan nem emlékszem de ugy rémlik mintha szines lett volna!és tavaszias idő volt!
2009. okt. 12. 14:29
 5/6 A kérdező kommentje:
a második válazolónak!el hiszem hogy nem azért mondod!de rohadtul nem édekel a heyes írásom nem az volt speckó a legnagyobb gonom hanem az hogy választ kapjak!azért rendes vagy hogy közlöd!amúgy tudom hogy nem vagyok helyesírás bajnok!
2009. okt. 12. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Basszus, ne már... Helyzettől függ, hogy helyesen írsz-e?
2009. okt. 12. 15:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!