Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SOS! Új suliba mentem és nem...

SOS! Új suliba mentem és nem megy a beilleszkedés. Mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
SOS!! Új suliba mentem és ha ez nem elég Ausztriába úgyhogy még azért nem tudok perfektül beszélni de nagyon jól megy. Már majdnem fél év ment el amióta kiköltöztünk.(na ezt most nem nagyképűségből mondom de az előző sulimban népszerű voltam és volt egy csomó barátom)-és itt semmi. Csak a nyomibb diákok akarnak velem barátkozni.(tudom mondták h mindenkit el kell fogadni de ez nem megy(orrturkálás, bűzlő haj.....szóval nekem ez nem megy) Már nemsokára 13 éves leszek és elvileg nekem most kellenének barátok.(kikészít hogy nem sikerül a beilleszkedés :(
2013. jún. 18. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csábítsd el a legmenőbb csávót!
2013. jún. 18. 20:10
 2/4 A kérdező kommentje:
:)
2013. jún. 19. 15:25
 3/4 anonim válasza:
100%
Először szerintem próbálj többet barátkozni, többet lenni a nyomikkal az elején érd be velük, és utána legyél bátrabb és menj oda a menőbbekhez. Ha nagyon egyedül vagy és nem szeretnél egyedül lenni pl. hétvégén akkor tartsd a kapcsolatot a régi barátaiddal skye-on, telefonon és beszélgess erről velük vagy akár a szüleiddel, és hidd el így egy kicsit könnyebb lesz.
2013. jún. 23. 18:36
 4/4 A kérdező kommentje:
tudom tartom is akapcsolatot de utálok órákat a gép elött lenni, meg már féléve vagyok a nyomikkal .
2013. jún. 24. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!