Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem hisznek nekem?

Miért nem hisznek nekem?

Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne és mégis azt hiszik, hogy kitalálom, hogy elvittek az ufók, pedig tényleg. Egyik este mindent éreztem, és másnap hajnalban mikor ébredtem már tudtam hogy nem csak álmodtam, a részletekre (eleje meg vége) is emlékszem, de mindenki hülyének néz már nem is merem mondani senkinek. Csak kissé félek, bár nem volt rossz élmény meg nem is érzek semmi rosszat, de a jelenlétüket érzem és azt is hogy mindent tudnak rólunk. Még az sem hisz nekem akiben a legjobban megbízom, pedig így volt.
2009. okt. 11. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Figy.

Hazugság vagy álom tod mé?

ha ufok vannak itt azok nem CSÉSZEALJAKBA Utaznak és nem rabolnak el me ha el rabolnának ak gondolj bele figy:

ürbe visznek.

az ott eltöltött 5 perc az kb 10 ora ak most töltesz velük ot való életbe egy estét ak má 2 hetet végig mentél volna érted? vagy többet.

2009. okt. 12. 01:02
 2/7 anonim ***** válasza:
am az elözö vok csak anyit akarok h én hiszek bennük csak az ürbe vivéstrabolást nem.
2009. okt. 12. 01:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Eőttem szóló te olyan tirpák vagy,még helyesen meg értelmesen sem tudsz írni,hát ilyen ostobán eléggé vicces vagy hogy osztod a nemlétező észt...pff...Figyelj jobban a suliban te tulok!!!

Kérdező:Nem hisznek neked,mert az emberek abban hisznek amit átéltek,bár vicces hogy Istenben is hisznek,pedig a Bibliát is közönséges emberek írták ezer évekkel ezelőtt,és nekik mégis hisznek...:S Durván ketyósak az emberek!!!

2009. okt. 12. 13:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Hé első, te zsiványkodsz...
2009. okt. 15. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet h szarul irok me mostanába rá szoktam arra hogy gyorsan iro és néha el tévesztem meg nincs kedvem nagyon oda figyelni az interneten h pl: öket vagy őket

am most azé gondolom hogy vannak: me pl: több naprendszer van. akk enyi erövel ha van kb: több millio vagy csak 500 vagy nem tom menyi van akkor csak mi vagyunK? nem hinném szerintem vannak máshol is. lehet h pont ök mongyák ránk hogy ürlény erre nem gondoltok?

am az az idös dolog csak példa volt.

2009. nov. 7. 20:08
 6/7 A kérdező kommentje:
ugy latom te vagy kb. a első ki amúgy megért. zsír
2009. nov. 7. 20:38
 7/7 A kérdező kommentje:
2009. nov. 7. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!