Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan szokhatnék le a csúnya...

Hogyan szokhatnék le a csúnya beszédről?

Figyelt kérdés
Sajnos a baràti társasàgomban sokan beszélnek csúnyán ezért én is àtvettem ezt :s De le szeretnék szokni róla. Tudtok valami módszert? :s
2013. jún. 17. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Baráti társaságban nem baj ha ök is így de ha valaki mással beszélsz az rossz gondold át mielőtt beszélsz hogy mit akarsz mondani és nem fogsz csúnyán beszélni velem is ez volt de nekem sikerült
2013. jún. 17. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Barát körbe nem baj.

Ha olyan helyen vagy vagy olyan társaságban akkor azt javaslom, hogy gondold végig, hogy mit akarsz és hogyan akarod mondani. Ne közbe találd ki.

2013. jún. 17. 10:23
 3/5 acelsziv ***** válasza:
légy résen és figyelj oda magadra miközben beszélsz.
2013. jún. 17. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Baráti körben se használj illetlen szavakat. Ha hozzászoksz a csúnya beszédhez, előbb-utóbb elszólod magad és nagyon kellemetlen lesz (és persze a beszédpartnerednek is meglesz rólad a véleménye).
2013. jún. 17. 11:16
 5/5 A kérdező kommentje:
épp ez a gond , hogy a baráti társaságban sem akarok csúnyán beszélni , mert szerintem nem szép egy lány szájából ennyi csúnya beszéd :| scak az a baj , hogy ugye mindig ezekkel az emberekkel vagyok és hát előbb utóbb mindig kicsúszik a csúnya szó :c
2013. jún. 18. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!