13 éves leszek nemsokára.az osztályban a lányok szedetik a szemöldöküket. nekem nagyon furcsa formája van a szemöldökömnek,nagyon csúnya. anyukámnak a multkor felemlítettem hogy ki szeretném szedetni a szemöldököm.ő azt mondta hogy még tul korai és akkor később nem lesz szemöldököm. mit tegyek?
2013. máj. 27. 12:03
1/8 anonim válasza:
Ez rossz magyarázat az anyukádtól,azt mondd neki hogy csak ki szeretnéd igazítani hogy szép legyen a formája. 400 ft az ilyen a kozmetikusnál, tehát nem is drága, az sem lehet magyarázat.
2013. máj. 27. 12:09
2/8 A kérdező kommentje:
nem a pénzel van a gond.anyukám azt mondja hogy nekem még tul korai 12 évesen szemöldököt szedetni,meg azt mondja hogy nekem eléggé világos és nem olyan szembetűnő. de engem nagyon zavar meg mindenhol nő :S
2013. máj. 27. 12:10
3/8 anonim válasza:
Pedig más megoldás nincs,csak a kozmetikus.
És nem igaz hogy nem nő vissza.
2013. máj. 27. 12:14
4/8 A kérdező kommentje:
tudom hogy visszanő,csak azt mondta hogy felnőttebb koromra nem lesz,mert láttam már olyat hogy csak oda van festve a szemöldök ?! nem tudom hogy vegyem rá hogy megengedje
2013. máj. 27. 12:16
5/8 anonim válasza:
Abban viszont igaza van hogy korai, 12 évesen még kislány vagy. Ráérsz ezzel szerintem a ballagási fotókig.
2013. máj. 27. 12:18
6/8 A kérdező kommentje:
de nagyon idegesítő tud lenni hogy mindenkinek ki van szedve,én meg úgy nézek mint ...
nagyon vastag és csúnya nekem,elcsúnyítja az arcomat.
2013. máj. 27. 12:19
7/8 anonim válasza:
Na jó nagy butaságot írtál. Nem azért van a lányoknak odafestve a szemöldök mert nekik nincs, hanem mert ők rajzoltatják, mert nekik így jobban tetszik. A szemöldök még 70 évesen is ott lesz neked, ha szeded, ha nem. És ha kiigazítod, az nem olyan mintha szednék, csak azokat a szálakat szedi ki olyankor a kozmetikus, ami a piros köröm belül van: [link]
Azt mondd anyukádnak, hogy csak onnan szeretnéd kiszedetni, szerintem az 12 évesen nem korai, onnan nekem is ki volt szedve már 12 évesen, anyukám csipesszel szedte ki. A kiigazítás szerintem nem korai, a pengevékony szemöldök viszont az.
2013. máj. 27. 12:32
8/8 A kérdező kommentje:
értem,nemsokára hazaért anyukám megpróbálom megbeszélni velem.de nekem valahogy nagyon furcsa formája van a szemöldökömnek meg nagyon vastag
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!