Kicsoda Cthulhu?

Figyelt kérdés
Már rákerestem a neten, de sok konkrétumot nem tudtam meg róla. Kicsoda ő? Jó vagy rossz-e? Képes alakot váltani? Mi a feladata?

2013. jún. 16. 18:23
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Eskü, nem én! Annyira nem. De bnőm slypeját vagy facebookjáz meg tudom adni, ő is megmondja, ha gondolod!
2013. jún. 18. 10:53
 12/21 anonim ***** válasza:
Jó-jó értem! Nekem se Skype-om, se Facebook fiókom nincs.
2013. jún. 18. 11:04
 13/21 anonim válasza:
És konkrét cselekedetei, tettei, vagy egyéb bizonyíték van rá, hogy valóban okos? Vagy ezt csak így tudjuk róla?
2013. jún. 18. 17:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Varázserővel rendelkezik, mérhetetlen vén. Csak tud valamit, nem? (továbbra is csak fiktív vonalon gondolkozunk remélem).

Valószínűleg érti a Magan, vagy az Urilia-írást. Ezek nem derülnek ki, de a Lovecraft-mítoszban ezek a régi korok írásai. Ha az ősfürkészeknek volt írásuk, akkor nekik is lehetett.

2013. jún. 18. 17:54
 15/21 anonim válasza:
Én tartom magam a fiktív mivoltához, de attól függetlenül vannak dolgok, amik érdekelnek vele kapcsolatban (elég sok). Bár elég sok érdekes témát látni róla itt (mondjuk árad belőlük a tömény hülyeség).
2013. jún. 18. 18:03
 16/21 anonim ***** válasza:

Én csak a Lovecraft által használt jegyzeteket és novellákat tekintem mérvadónak, abból az egyszerű okból következtetve mivel Ő írta.

Howard Phillips Lovecraft: Cthulhu hívása (1926)

Ez az a mű, ami a mítosz kezdete volt.

2013. jún. 18. 18:08
 17/21 anonim válasza:
Engem is ezek érdekelnek, és csak az Ő műveit tekintem valódi információ forrásnak, de még nem kezdtem bele, teljes mértékben, hamarosan neki esek, de most még gyakorlaton vagyok, és nem lesz rá időm.
2013. jún. 18. 18:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Gyakorlaton... vagyis fősulis/"egyetemes" vagy.
2013. jún. 19. 09:02
 19/21 anonim válasza:
Gyakorlat van középiskolában is. Grafikus/mozgóképi animáció szakra járok (filmipar).
2013. jún. 19. 16:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Én médiatechnológus asszisztens szakra jártam fősulin. ;)
2013. jún. 19. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!