Liza345 kérdése:
A Naruto c. animében hányadik résznél jelenik meg az akatsuki csapat?
Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 00:00
11/19 A kérdező kommentje:
Jaj ne,ne légyszi ne mond el a végét :)) Mikor megláttam Kisame-t a röhögés elfogott...az animében nagyon,hülyén néz ki szegényke de Itachi áwh.. mindent visz :DD
2013. jún. 16. 17:52
12/19 A kérdező kommentje:
Na de van még egy kérdésem...az animében jelen lesz Nagato ,mint Konan ex pasija? :DD ( Vagy csak ezt Dani találta ki,hogy legyen még egy plusz karakter?)
2013. jún. 16. 18:00
13/19 anonim válasza:
Nagato jelen lesz, de nem lesz senkinek sem a pasija.
14/19 anonim válasza:
Nagato nem lesz a pasija, de az akatsukibol ö áll hozzá a legközelebb :D
halállal kapcsolatban:
SPOIEL ALERT SPOILER ALERT
Jelenleg ahol most tart, már csak 1 tag él, illetve 1 másik is ugy ahogy :D
15/19 anonim válasza:
Az akatsukis életéböl még csak 8 részt láttam, de az akatsukiban nagato a 3 legfontosabb tag közül az egyik (a másik itachi, és van még egy fontos, de ha érdekel hogy ki akkor nézd a sorozatot) :D
16/19 A kérdező kommentje:
46 résznél tartok de már hiányzik az akatsuki :)) De megfogattam,hogy meddig nem láttam mindegyik tagnak a karakterét addig nem hagyom abba :))!
2013. jún. 20. 21:46
17/19 anonim válasza:
A sima narutot csak a 135. részig nézd majd, a többi az filler.
Shippuden legelején meg jön sasori és deidara :D
18/19 A kérdező kommentje:
Tudom :D A Naruto Shippuuden -t nézzem és ennél tartok most jelenleg a 47 résznél :)) És már igazán jöhetnének megint az akatsukisok..ettől a Sai vagy,hogy hívják gyerektől már rosszul vagyok..
2013. jún. 21. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!