Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Naruto c. animében hányadik...

Liza345 kérdése:

A Naruto c. animében hányadik résznél jelenik meg az akatsuki csapat?

Figyelt kérdés

2013. jún. 15. 00:00
1 2
 1/19 anonim válasza:

Mire gondolsz konkrétan? Mert pl a shippuuden-ben már az elsőben is, mert mennek Gaara.ért

Viszont hamarabb is vannak, mikor betörnek konohában a kórházba, az a 81. rész a sima Narutoban

2013. jún. 15. 00:17
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem rég néztem meg Fekete Dani ( remélem jól mondom a nevét) Egy akatsuki élete c. videóit és kíváncsivá tett,hogy vajon az animében milyenek a karakterek. :) Szóval akkor a rendes narutoban a 82 résznél jelenek meg? És amit írtál shippuuden..ez a naruto-nak egy külön animéje vagy,hogy is van pontosan ez?
2013. jún. 15. 00:21
 3/19 anonim válasza:

[link]

Ebben lesznek először és hát úgy van hogy van a Narutó (ami ezen az oldalon szinkronos, de annak vége) Ez addig tart amíg elindul Jirayával...

A Shippuuden meg amikor "felnő" és ez még jelenleg is fut, csütörtökönként van új rész, és a 320. rész felé jár:)

Egyébként tök érdekes mert én rendesen láttam a karaktereket, de utána nem tudtam normálisan nézni az animét, mert pl Kisame egy jelenség a Daninál:D És ezt várnám az Animében is, dehát azért annyira nem:D

De sok helyen feltűnnek:D Viszont Daidara teljesen ugyan az:D

Meg valahol Itachi is:)

De egyébként ezt akkor látod át ha nézed rendesen:) De mondjuk a Naruto (szerintem) egy életérzés:D:D

2013. jún. 15. 00:25
 4/19 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon szépen köszönöm a gyors választ! :D Hát a Daninál alkotott Kisame mindent visz :)) Annyit lehetett szegényen röhögni,hogy nem igaz..De Deidara és Itachi is nagy szimpatikus volt :DD Na meg Tobi a vékony kis hangjával ^^ Nagyon vicces volt!:DD
2013. jún. 15. 00:30
 5/19 A kérdező kommentje:
Na meg Elton és főleg Leonidas :DDD!! Két nyerő páros ..sajnáltam mikor szegénykéket a drága Sasuke el tette láb alól :))
2013. jún. 15. 00:33
 6/19 anonim ***** válasza:
Készülj föl, hogy a Naruto mint anime sokkal gyengébb, mint az egy akatsukis élete.
2013. jún. 15. 15:25
 7/19 anonim ***** válasza:

A sima naruto az 220 részes, de kb a fele az filler, és azokat nem kell megnézni.

Itt ismerhetjük meg itachit és kisamet. Illetve egy ideig orochimaru is tag volt.

A shippuden az időben 2 évvel a sima naruto után játszódik.

A legelején feltűnik sasori (az ö harca tetszett a legjobban) és deidara, majd hidan és kakuzo, tobi és így tovább. Sajnos a shippudenben egymás után halnak meg :(

De ők a legjobb gonosz csapat.

2013. jún. 15. 20:50
 8/19 anonim ***** válasza:

itt van pár akatsukis zene :D

A kommenteket nehogy elolvasd

sasori témája:

https://www.youtube.com/watch?v=nYyE2ItjRHE

pain:

https://www.youtube.com/watch?v=kUxMoQ-Xi2U

akatsuki:

https://www.youtube.com/watch?v=OxZzoutsn18

2013. jún. 15. 20:58
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszönet mindenkinek! Ó ne na.. :(( és mindenki meghal az akatsukiból? :((( Az nem jó..
2013. jún. 16. 17:08
 10/19 anonim válasza:

Mindenki azért nem:D

De mondjuk nem mondom el mi van benne ha nem szeretnéd:D

2013. jún. 16. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!