Tetszik a Vivien név?
Én is Vivi vagyok nyugi, én például szeretem.
"A névanalízis szerint a Vivien név nagyon lendületes személyiség kialakulását támogatja, aki
erős vágyat érez arra, hogy valami világra szóló dolgot alkosson. Késztetést érez arra, hogy
megvédje a gyengéket, és akiket igazságtalanság ér. Ugyanakkor nehezen teremti meg az
anyagi hátteret ahhoz, hogy valóban megvalósítson valamit álmaiból. Helyzetét nyughatatlan
természete is megnehezíti, ami nem engedi meg, hogy szisztematikusan induljon el egy adott
cél felé. Többféle érzelmi reakciót is kivált másokból, akár mindenen át kitartó lojalitása, akár
szélsőséges intoleranciája nyilvánul meg.,, idéztem egy weblapról.
Mellesleg nem akarom magam én se fényezni, de elég távol áll tőlem a plázacica stílus, azt hogy plázacica leszek-e nem a név dönti el sztem).
De én is ismerek viszont egy tipikus plázacicát ő is Vivien, de egy másikat is aki pedig egy aranyos, komoly, csendes mellesleg vallásos családból való lány. Szóval egy-egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!