Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tetszik a Vivien név?

Tetszik a Vivien név?

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 18:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szia:) Érdekes, én is eddig ahány Vivient ismertem, mindegyik nyávogós volt, beképzelt, viszont én is Vivien vagyok, de én nem szoktam nyávogni, sem beképzelt nem vagyok. Ki nem állhatom, ha valaki plázacicát játszik. Szerintem szép név (nem vagyok elfogult), tényleg tetszik. A barátom is azt mondja, hogy szép:) Na meg a környezetemben is mindíg mondják, amikor bemutatkozom. Szóval nyugi:)
2010. jan. 24. 13:40
 12/22 anonim válasza:

igen:)

.legjobbBarátnőm:)♥

2010. febr. 16. 16:24
 13/22 anonim válasza:
uhh-.- attol még hogy valamelyik Vivien "bunkó" Az még nemjelenti hogy kedveled e..:S
2010. febr. 16. 16:25
 14/22 anonim válasza:
én is vivien vagyok, sőt két ismerősöm is vivien..magamról nem mondok véleményt, van aki szeret van aki nem..de az a két "barátnőm" ilyen rivalizálós felvágós féle:D
2010. márc. 18. 05:30
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát fura...nekem a Vivienekkel csak kellemes tapasztalatom volt.:) Akiket én ismerem azok jófejek, és nem nyávogósak stb...:) A név meg kis egyszerű, szerintem jó.:)
2010. máj. 16. 15:37
 16/22 anonim ***** válasza:

NEM

evelin, vivien... ezek olyan egyformák, egyik se tetszik, mellesleg összes evelin és vivien ismerősöm egy ostoba liba (amint azt már előttem is írták)

de annyitól te még lehetsz jófej :D

2010. máj. 22. 22:39
 17/22 anonim válasza:
Az én Vivi ismerőseim is nyávogós akaratos lányok. Azt hiszik középpontok. Amúgy legjobb barátnőm is Vivi és tök normális, azt leszámítva hogy ő is nyávogós. Amúgy maga a Vivien nem tetszik úgy hogy VIVI úgy igen
2010. aug. 18. 17:50
 18/22 anonim válasza:
A gyerekemnek nem adnám, de szerintem szép, nincs vele semmi bajom.:)
2010. aug. 26. 23:40
 19/22 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. :) :D

hm.. Valaki felhozta hogy 'evelin,vivien'

Evelin a legjobb barátnőm neve :DD

ÉS az a beceneve,hogy 'evoo' (: :D

2010. aug. 27. 16:03
 20/22 anonim ***** válasza:
nem nagyon jön be....de csak ismerős miatt ha nem ismerném akkor se tetszene olyan VI-VI-s nem szeretem azkt a neveket ahol ismétlődnek a sztagok.....de 10-es skálán 7-es(:
2010. szept. 7. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!