Mit tegyek, hogy jövőre ne utáljanak annyira a suiban?
Figyelt kérdés
Jövőre leszek hatodikas. Ez az év szörnyű volt, mégpedig az osztályom miatt. Nem vagyok egy sovány alkat, kicsi vagyok, és duci. Viszont akik bántottak, azoknak semmit se ártottam, mégcsak a közelükbe se mentem. Felváltva csúfoltak strébernek és okostojásnak (mert eléggé sok ötösöm volt, kitűnő lettem), és néha a fiúk még testileg is bántottak (a fejemre rúgták a labdát, böködtek a ceruzájukkal satöbbi). Remélem hogy a nyáron majd kiheverem ezeket a sértéseket, és arra gondoltam hogy változtathatok néhány dolgon. Szeretném ha segítenétek, és mondanátok néhány ilyen dolgot. A válaszokat szeretettel várom!2013. jún. 14. 09:02
1/3 anonim válasza:
SAJNOS nagyon sok ilyen gyermeki bántalmazás történik az iskolában...főleg ilyen idős korban...az ilyenekkel ne is törődj, fele annyit nem érnek mint te!:) az osztályban próbálj barátkozni valakivel, vagy hogyha ők nem olyan b*nkók és s*gg fejek akkor hozzájuk is odamehetnél és a következő tanévben csinálhatnál úgy mintha az előző években mi sem történt volna...tudom nehéz lesz ezt mutatnod de erősnek kell lened:) egyébként szüleidnek, tanáraidnak szóltál erről valamit? vagy egyébként megpróbálkozhatsz barátkozni az évfolyamtársaiddal vagy nagyobbakkal, kisebbekkel, valaki biztosan megért majd téged...kívánom, hogy a következő tanévben ne bántson senki és hogy megtaláld a helyed a többiek közt :)
3/3 anonim válasza:
sokan vannak/voltak így, köztük én is. szüleiddel tényleg beszélj, biztos vagyok benne, hogy megértőek. biztatásképp: ez változik, jobb lesz. főleg gimiben, ott már jóval kevesebb ilyen van. tudom, messze van, de kitartást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!