Melyik tévés személyiséget kedveled leginkább, és kit legkevésbé?
Figyelt kérdés
Esetleg valami magyarázatot is hozzá lehet fűzni.2009. okt. 10. 16:39
1/15 anonim válasza:
Liptai Claudiát bírom nagyon, mert nem az a tipikus cicababa, akik amúgy a tévében szoktak lenni, meg én jófejnek tartom.
Akit nem bírok, hát azok közül több is van, Demcsák Zsuzsát pl. el nem bírom viselni, de úgyan így vagyok a Stohl Andrással is.
2/15 anonim válasza:
Én Ördög Nórit bírom, normálisnak tűnik, és szerintem nem játsza meg magát. Akit nem bírok az Valkó Eszter, és Peller Marian. Csinosak mind a ketten, de én úgy veszem le, hogy megjátszák magukat egy kicsit. De, biztos ezt kell tenniük a TV-ben.
3/15 anonim válasza:
Nem örültem először Horváth Évának,de már most megszerettem,így voltam Stohl-al is,de viszont nem birom a Bárdos-Máté párost és Valkó Esztert.
5/15 anonim válasza:
Én Peller Mariannt bírom, meg a Mikit. A Beszeda Gábort nem bírom. De van még pár biztos mind2 oldalról, hirtelen csak ennyi jutott eszembe.
6/15 anonim válasza:
Frei Tamást, Azurák Csabát szeretem (meg úgy az egész Napló stábját), Peller Mariannt, Valkó Esztert, Barabás Évit, Csonka Picit pedig utálom. (Egyébként az utóbbi kettő nagyon összeillik szerintem..ugyanolyanok.)
7/15 anonim válasza:
Akit nagyon nem: Vágó István. Nagyon elszállt magától. Igazságtalan, részrehajló, beképzelt pojáca. Alacsony, kövér, vörös... talán ezt szeretné ellensúlyozni.
8/15 anonim válasza:
Én az összes ilyen tv játékos műsörvezetőt utálom, pl valkó eszter stb. De utálom még stol andrást, csonka andrást, fekete pákót,
9/15 anonim válasza:
Akit utálok az Horváth Éva, mert egy buta liba, egy értelmes mondata sincs, aztán Stohl András, ő egy drogos, idióta, nagyképű se@@fej. Akiket még nem bírok azok: Zalatnay, Lilu, Bagi-Nacsa, Fábry, Delhusa!!, Tüncike, és még írhatnám. Akiket szeretek: Ördög Nóri, Hajdú Steve, Szujó Zoli
10/15 anonim válasza:
Kedvelem:Ördög Nóri,Ada,Zola,Ben
Nem kedvelem:Szujó Zoli,Azurák Csaba,Valkó Eszter,Szakál Miki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!