Mi a legkevésbé fájdalmas halál?
Jó, persze, az ha álmomban halok meg.
De most nem ilyenekre gondolok. Hanem pl. hogyha választanod kéne, hogy most meghalsz, úgy ahogy akarod, mit választanál?
Gondolok pl. a tablettákra, akasztás, stb. (tényleg, az altató mennyire fájdalmas, hogyan hat?)
Köszönöm a normális válaszokat! (nemnormálisakat úgyis jelentem)
Jelents fel,ha akarsz,kedves kérdező,de szerintem ne a legkevésbé fájdalmas halálon agyalj,és másokat se erre buzdíts!
Gondolkozz inkább azon,hogy mitől lehetne a "legszebb" az élet(ed)!:)
Beteges? Nem tudom, én mindig normálisnak találtam, hogy ilyeneket kérdezek, de úgy látszik akkor tényleg az egy kicsit.
Legszebb életem meg? Hát mondjuk úgy lehetne ha nyernék a lottón. De az lehetetlen, főleg meg mert nem is játszok, szóval ez kilőve más meg nem jut eszembe :S
mitől lenne beteg a kérdés? Az embereket mindig is foglalkoztatta a halál gondolata, ez a gondolkodó ember legnagyobb létkérdése
3. válaszoló, ha te nem tudod megemészteni, h önnön létezésed véges, az a te problémád, de ahogy te fogalmaztál, te se buzdíts erre másokat!
a kérdésre válaszolva:
Ahogy az ókori rómában is már bevált módszer volt, kádban fekve, forró vízben felvágott ér, gyors, mivel nem alvad meg a vér és az agyad nem érzékeli, h baj van, mivel melegen tartod a testet. Persze az öngyilkosság max, mint eutanázia elfogadható az én részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!