Lennél katona?
Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 12:11
13/22 anonim válasza:
Igen, és tiszthelyettes vagy tiszt.
14/22 anonim válasza:
gyalogságban vagy harkocsizó ezredben.
15/22 anonim válasza:
Felemás dolog.Egyrészt maga a kiképzés rész izgat de nagyon,de minden más meg nem.A kaja szar,a társaság szar tartos egybezártság esetén.A semmiért fogyóeszközként elpusztulni szintén szar. Úgy jó volna,hogy training szinten elmenni minden nap katonasági kiképzésre, hogy ha bejön egy háború,egy személyként hatásosabban tudak őlni,bár amugy is mindig eddzek megfelelő mértékben,meg évekig bunyóztam is,de jó volna ez mellett valami fegyveres kiképzés is.
16/22 anonim válasza:
"Én az akarok lenni! Ha minden jól megy :D 16/f"
De vicces, ezt én írtam 1 éve :D Most már semmi pénzért nem lennék, az kéne még... de am se lehetek szerencsére XD
17/F
17/22 anonim válasza:
Színtévesztő vagyok tehát sajna nemlehetek :S Pedig annak szeretnék menni.
19/22 anonim válasza:
igen:) szeretnék az lenni... úgy sincs miért élnem . amikor betöltöm a 18 at jelentkezek is.
20/22 anonim válasza:
Persze,hogy lennék :D imádom az ilyeneket XD :D 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!