Melyik film lehet ez?
Régen, még kisebb koromban láttam egy - elvileg- horror filmet. Arról szólt, hogy volt egy család (egy anya meg a három gyereke) akik a temetőbe vagy a temető közelébe költöztek, mert az anyja a hullákat varrta össze, ugye akiket felboncoltak. Ebben a házban ugye volt egy szoba, ahol pont ezt lehetett csinálni, a földön volt egy lefolyó. Mikor abba vér került, a falon hirtelen fekete csíkok kezdtek el kirajzolódni, amiket sosem látott meg senki sem, de nem is tartottak olyan hosszú ideig ezek a csíkok. A végén mindenki meghalt, mert hát a gyerekeket ha jól emlékszek valami a földbe húzta és úgy haltak meg, az anya nem tudom hogy halt meg, már nem emlékszek rá.
Még amire emlékszek, hogy az egyik ember akit össze kellett varrni, a csajnak a zongora tanára volt.
Valaki tudja mi ennek a filmnek a címe? Régebben is kerestem, de sose találtam meg. Régi film, de hátha tud valaki segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!