Hogyan legyek netceleb?
En 21 eves vagyok es caak nehany napja teljesen veletlenul talalkoztam ezzel a jelenseggel. Megdobbenve vettem tudomasul h elkepeszto es erthetetlen modon ezek az egeszen kicsi gyerekek vmilyen oknal fogva kivalasztanak maguk kozul nehanyat es sztarkent kezdik isteniteni oket. Elborzadtam es egyben szomoru lettem mert sajnalom ennek az uj generacionak a tagjait.. Meg en is boven beleestem a facebook altal iranyitott kettos vilagba ahol joreszt a virtualis keped hatarozza meg h ki vagy es a szebbeket gazdagabbakat nyilvan tobben lajkoljak de ennyi.. De ez h a mai 13 -14 eves kisgyerekek olyan kifejezeseket hasznalva amiket nem
Is ertenek virtualisan probalnak nepszeruve valni eselyt sem adva a kevesbe szep tarsaiknak az elismertsegre sok baratra meg engem is ledonbbentett.. Hova tunik igy a gyerekkor ha mar kiskamasz korban ennyire hajhasszak a nepszetuseget a gyerekek? Azt ajanlom hogy sportolj vagy talalj valami hobbit amivel kitunhetsz es kesobb rajossz majd hogy ugy szereztel baratokat h kozben nem csinaltal 13 evesen ocsmanyul beszelo agyonsminkelt ijeszto idiotat magadbol:) bar lehet h ezt meg nehez elhinni de igy van hidd el:)
Ó, ez igazán egyszerű.
1. Szükséged van rengeteg pénzre. Ha ez nincs meg, akkor már nem lehetsz celeb.
2. Vegyél fel egy 3 mérettel nagyobb push-up melltartót és nyomd fel vele a semmi kis cs*csödet. Vagyis inkább a bőrt. :D Fotózd magad tükörbe. Kacsaszáj, s*ggkitolás, mellmutogatás, 6000 kilo smink, p*csagatya, köldökig érő dekoltázs, 20 centis magassarkú, amiben járni se tudsz. Photoshop.
3. Menj el a wetendbe, ülj be a mekibe meg a sztárbákszba és keress kamubarátokat.
4. Elengedhetetlen: iphone, ask, instagram, p*csás képek facebookon, engedd, hogy tudjanak 'követni'.
Na, ha ezek megvannak akkor sikerült elcseszned az életed! ;)
L/14 KORTÁRS
Az meg a masik, hogy a draga Ricsinek csak a 8 altalanosa van meg. Most meg jelentekzik a valo vilagba.
Hat ez tobb, mint undorito. :) Kivancsi vagyok, hogy milyen ember lesz belole 10 ev mulva, milyen csaladja lesz.
Nem ertem mit var.
Elmegy majd egy allasinterjura, es mondja, hogy 'hat en semmit sem tudok, nem tanultam semmit egesz eletemben, viszont en voltam a hires netceleb, Varga Ricsi. Biztos ismer engem. Akkor felvesz?'
Es sajnos nem csak o az egyetlen ilyen csoda peldaerteku ember. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!