Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan legyek netceleb?

Hogyan legyek netceleb?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Nem vagyok népszerű, nincs sok barátom. Mindennap nézegetem az interneten őket pl.: Varga Ricsi, Jade Handkammer, Si Shen stb. Egész nap csak itthon ülök, zenét hallgatok és tanulok.. Mikor kedvem támad elmenni valahova hülyéskedni, nincs kivel elmennem és egyedül meg annyira unalmas hogy el is megy mindentől a kedvem :/ A "netcelebek" meg mindennap 50-70-en elmennek valamerre együtt, sokat hülyülnek stb. Én is úgy akarok élni, mint ők!

2013. jún. 12. 12:27
1 2
 11/15 anonim válasza:

En 21 eves vagyok es caak nehany napja teljesen veletlenul talalkoztam ezzel a jelenseggel. Megdobbenve vettem tudomasul h elkepeszto es erthetetlen modon ezek az egeszen kicsi gyerekek vmilyen oknal fogva kivalasztanak maguk kozul nehanyat es sztarkent kezdik isteniteni oket. Elborzadtam es egyben szomoru lettem mert sajnalom ennek az uj generacionak a tagjait.. Meg en is boven beleestem a facebook altal iranyitott kettos vilagba ahol joreszt a virtualis keped hatarozza meg h ki vagy es a szebbeket gazdagabbakat nyilvan tobben lajkoljak de ennyi.. De ez h a mai 13 -14 eves kisgyerekek olyan kifejezeseket hasznalva amiket nem

Is ertenek virtualisan probalnak nepszeruve valni eselyt sem adva a kevesbe szep tarsaiknak az elismertsegre sok baratra meg engem is ledonbbentett.. Hova tunik igy a gyerekkor ha mar kiskamasz korban ennyire hajhasszak a nepszetuseget a gyerekek? Azt ajanlom hogy sportolj vagy talalj valami hobbit amivel kitunhetsz es kesobb rajossz majd hogy ugy szereztel baratokat h kozben nem csinaltal 13 evesen ocsmanyul beszelo agyonsminkelt ijeszto idiotat magadbol:) bar lehet h ezt meg nehez elhinni de igy van hidd el:)

2013. szept. 26. 23:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ó, ez igazán egyszerű.

1. Szükséged van rengeteg pénzre. Ha ez nincs meg, akkor már nem lehetsz celeb.

2. Vegyél fel egy 3 mérettel nagyobb push-up melltartót és nyomd fel vele a semmi kis cs*csödet. Vagyis inkább a bőrt. :D Fotózd magad tükörbe. Kacsaszáj, s*ggkitolás, mellmutogatás, 6000 kilo smink, p*csagatya, köldökig érő dekoltázs, 20 centis magassarkú, amiben járni se tudsz. Photoshop.

3. Menj el a wetendbe, ülj be a mekibe meg a sztárbákszba és keress kamubarátokat.

4. Elengedhetetlen: iphone, ask, instagram, p*csás képek facebookon, engedd, hogy tudjanak 'követni'.

Na, ha ezek megvannak akkor sikerült elcseszned az életed! ;)

L/14 KORTÁRS

2013. szept. 27. 14:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Varga Ricsi xDD most komolyan ilyen gyerekre akarsz hasonlítani ? majdnem 18 , 8 általános épp h megvan, cigi pia nap mint nap, műveltség 0 életcélok a bulizáson kívül 0 óriási pofa, 10 évesek manipulálása, és intelligenica mint egy zsák lisztnek. ezt a gyereket addig kéne alaltatni míg nem okoz vmi nagyobb kért, így is fertőző és a sok 13 éves pic*a már így is menthetetlen akik őt istenítik
2013. okt. 10. 22:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az meg a masik, hogy a draga Ricsinek csak a 8 altalanosa van meg. Most meg jelentekzik a valo vilagba.

Hat ez tobb, mint undorito. :) Kivancsi vagyok, hogy milyen ember lesz belole 10 ev mulva, milyen csaladja lesz.

Nem ertem mit var.

Elmegy majd egy allasinterjura, es mondja, hogy 'hat en semmit sem tudok, nem tanultam semmit egesz eletemben, viszont en voltam a hires netceleb, Varga Ricsi. Biztos ismer engem. Akkor felvesz?'

Es sajnos nem csak o az egyetlen ilyen csoda peldaerteku ember. :)

14/L

2013. okt. 11. 11:19
 15/15 anonim ***** válasza:
hidd el, be is kerül a VV-be. Xfaktor is, meg minden így működik, van ismerős, simán elintézhető. Aztán majd ha vége lesz, néha úgyis kapható lesz valamire. Ez a szomorú, hogy a média élteti a szemetet. Persze a régi vv-sek között is lett 1-2, aki nem jutott semmire, de azért most sorolhatnánk Majkát, Bécit, Évát, Seherezádét...abból is DJ lett cöhh...Olivér..jó mondjuk ő eleve műsorvezető volt régen a Vivatv-nél...szóval az a helyzet sajnos, hogy az ilyen senkiháziak azok, akik még mindig megélnek a semmi munkából, mint aki dolgozik. Az más persze, hogy 0 év munkaviszonnyal semmi nyugdíjat nem fognak kapni...ott fog majd éhenhalni, mert azért egy itteni celebet sem fizetnek meg úgy, hogy élete végéig elég lenne...:D
2013. okt. 11. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!