Szerintetek meg buktathatnak ha nem osztályzó vizsgázom?
Figyelt kérdés
Na szóval most műtődtek gerinccel áprilisban és nem tudtam járni suliba és az volt meg beszélve hogy, ha minden héten kapok igazolást akkor osztályzó vizsgázhatok augusztusban! De a k*csög orvos nem adót az utolsó héten már bocsánat a ki fejezésért! Aszt mondta hogy, most már járjak iskolába xD De persze én nem tanultam meg minden csak a nyelvtannal végeztem úgy voltam vele hogy, úgy is augusztusban kell vizsgáznom meg lábadoztam is! Ez volt asszem junius 3-dikán ! Persze nem készültem és aszt találtuk ki hogy, beteg vagyok hogy, ne kelljen vizsgáznom mert nem ment volna még :( Most voltam máma annál aki műtőt és aszt mondta hogy, ő nem tud olyan igazolást adni hogy, augusztusba kelljen vizsgáznom :( Aszt mondta hogy, eszt a család segítővel próbáljuk meg oldani! Annyira el vagyok keseredve olyan szemetek velem :/ Én nem akarok meg bukni :( Nem lehet! Aszt akarjuk hogy, legalább június 25-ig adjanak határ időt az nem baj ha meg bukok 3 tantárgyból mert akkor majd pótvizsgázok belőle! Aszt mondta hogy, június 30-dikáig lehet le osztályzó vizsgázni ! De olyan szemetek nem biztos hogy, meg engedik 25-dikéig a határ időt :/ Ajj szerintetek meg buktathatnak ha nem osztályzó vizsgázom?2013. jún. 11. 21:50
1/3 anonim válasza:
"persze én nem tanultam meg minden csak a nyelvtannal végeztem"
EZZEL A HELYESÍRÁSSAL? Akkor hát képzelem, mennyit tudsz a többi tantárgyból.. A te érdeked lenne, hogy megbuktassanak, komolyan.
2/3 anonim válasza:
Borzasztó ez a helyesírás!! Hányadikos vagy?
3/3 A kérdező kommentje:
Sittem mert majd nem 10 óra volt most ne a helyes írás legyen már a lényeg pfff... -_-
2013. jún. 12. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!