Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Éreztél már egy olyan embert...

Éreztél már egy olyan embert a legjobb barátodnak, akivel csak nagyon ritkán találkozhatsz?

Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen. Nem a találkozás mennyisége, hanem a minősége fontos.
2009. okt. 9. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
én így érzek: a két legjobb barátnőmmel évente 1-2 alkalommal találkozom. és nem mondhatnám, h amúgy meg a telefonon lógunk. ezek tényleg nagyon jó barátságok. egy év kihagyás után ott tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk.
2009. okt. 9. 20:05
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát akkor ez egy igazán erős és szép barátság ha csak évente jön össze a találkozó:O:):)

Én a legjobb barátommal 1-2 havonta találkozom, de mikor találkozunk megszűnik körülöttünk a világ és csak mi ketten vagyunk benne:D:)

2009. okt. 9. 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Na én jobbat tudok. Legjobb barátnőm és lelki társam, akivel teljesen egy hullámon vagyunk, valójában még élőben soha nem találkozott velem és én sem vele!!! Viszont őszintén és tiszta szívből imádjuk egymást! Na ehhez szóljatok...
2009. okt. 9. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Éreztem.
2009. okt. 10. 09:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Én olyan embereket is éreztem már, akiket csak netről ismerek(még :)).Sokat beszélünk, érdekel mi történik a másikkal...és nagyon szeretném ha találkoznánk életben:D
2009. okt. 10. 11:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Én féléve találtam rá a legjobb barátomra On-line:-)
2010. júl. 7. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!