Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » MIert kattog lehules utan a PS3?

MIert kattog lehules utan a PS3?

Figyelt kérdés
Lehules ytan fura kattogast ad ki milehet vele?

2013. jún. 11. 02:27
 1/7 TaKy99 válasza:

Látom nagyon zavar téged ez a kattogás.

Ha, ennyire zavaró vidd el egy szervizbe nézesd meg.

Ha, még garanciális, akkor csak hivatalos szervizbe! :

[link]

2013. jún. 11. 16:31
 2/7 TaKy99 válasza:

Egyébként azért kattoghat, mert még nem hűlt le teljesen. Az illesztések között, a hőtágulás miatt fellépő feszültségek "pattanak ki".

De, ha tényleg zavar vidd el szervizbe.

2013. jún. 11. 16:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tom lehet a hely hibas ahol tartom jatek kozben, most addig nem kapcsolom be amig elnem koltozok mas szobaba,egyebkent ahol eddig voltam nagy volt a ho,ha kinyitottam az ablakot jott egykis friss levego mar nem ugy viselkedett,halkabb lett az olvaso stb..... olyan helyre akarom most vinni ahol kozel van az ablak es konnyen szellozik a szoba,a hideg levego jot tesz neki ugye? kicsit hulyenektunhetek csak szeretek vele foglalkozni.... szoval ez a hely jo lesz neki?
2013. jún. 11. 17:50
 4/7 TaKy99 válasza:

Nem parázod te egy kicsit túl ezt a történetet?

Játékkonzol játékra való. Az egy tárgy. Ha babusgatni akarsz valamit, tarts kisállatot, azzal lehet foglalkozni. ;)

2013. jún. 11. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Én konzolom 60ezerért vettem, és is szívbajt kapok ha valami olyat "szól" ami nem tetszik xD
2013. jún. 11. 23:59
 6/7 A kérdező kommentje:
nyugi :D van egy Bulldogom... mindig is tudtam az erteket amit kaptam ezert is nem akarok hogy kimuljon 2 het utan
2013. jún. 12. 01:37
 7/7 TaKy99 válasza:
:D
2013. jún. 12. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!