Tanácstalan vagyok, legjobb fiúbarát téren, segítséget kérhetek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy van egy legjobb barátom (Ő fiú, Én lány vagyok). Tényleg nagyon jóban vagyunk. De a srác ilyen félreérthető jeleket ad mostanában. Ilyen pl hogy nagyon kedves velem, kedvesebb mint más lányokkal. Keresi a társaságom. Órákon szokott engem bámulni (mostanában egyre sűrűbben). Udvarias velem. Volt, hogy fociztunk tesin, kivédtem egy gólt, és megdicsért, pedig volt már szebb védésem is:D Érdekli a véleményem. Ha rossz úton lennék-ez képletesen szólva-, akkor visszatérít. A rossz dolgokról le akar mindig szoktatni, pl káromkodás (le is szoktatott mellesleg). És mostanában tényleg furcsább velem. Szerintetek csak barátságot érez irántam, vagy szerelmet? Jah, és neki is Én vagyok a legjobb lánybarátja, sőt a legjobb barátja. Mindketten 14 évesek vagyunk. Válaszokat kérek!!!! FONTOS!2013. jún. 10. 19:53
11/11 A kérdező kommentje:
Össze hát!:D Ez a lényeg!:DD De azért örülök annak a bizonyos első válaszodnak:*
2014. jan. 9. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!