Szerintetek nem nyomasztó a nyár?
Figyelt kérdés
Utálom! HIDEGET AKAROK!!!! 10 FOKOT!!!!2013. jún. 10. 18:20
21/21 anonim válasza:
19 vagyok. Igen rájuk gondoltam. Nem a rövid cucokkal van bajom én is hordok, bár én többet hagyok a képzeletre.. A problémám azzal kezdődik hogy kb 1 hónapja voltam keszthelyen munkaügyben rossz idő volt erre az egyik parkba feküdt két csaj a földön egy szál tangába meg melltartóba és üvöltöttek mint a hülyék hogy nyarat akarunk, bulit akarunk, dugni akarunk. Ezt ìgy szó szerint. Most őszintén, erre mit lehet mondani?? Nem rég viszont voltam munka miatt Horvátban tengerpart közelben. Egyik nap gondoltam lemegyek a partra. A nők többsége elég vékony anyagú bokáig érő lapszoknya szerűbe voltak vettem is egyet és azon kivül hogy az árus átvágott a visszajáróval sok minden más nem történt az alatt a 4 nap alatt mìg ott voltam. Most meg mi van? Haza jövök. Szabályosan haladok az úton erre belém jön oldalról egy szőke aki épp telefonált vezetés közben. Szóval vagy nekem van pech szériám vagy teljesen mások itt az emberek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!