Szerintetek nem nyomasztó a nyár?
Figyelt kérdés
Utálom! HIDEGET AKAROK!!!! 10 FOKOT!!!!2013. jún. 10. 18:20
11/21 anonim válasza:
Pont jó téma : Emberi tulajdonságok, mindjárt fel is teszek egy kérdést hogy mi a fszt élvez a sok élettelen nyomorék a leszavazgatáson.
12/21 A kérdező kommentje:
4 Ha ennyire nem kell a klíma, nekem adhatod.;)
2013. jún. 10. 23:01
13/21 anonim válasza:
Nem értem a kérdezőt, hogy írhat ilyet pont most amikor árvíz van. Ilyenkor éppen a száraz nyárias időre van szűkség. Úgy látszik szerinte valóban csak az a fontos, hogy az ő lakásában jó legyen a hőmérséklet.
14/21 A kérdező kommentje:
13 Nem mindenki ilyen álszent, mint te.
2013. jún. 11. 20:32
15/21 anonim válasza:
Kérdező,csináltass klímát! És amúgy ez nem álszentség,ha a te otthonod is elöntötte volna a Duna,most nem járna a szád. Hány éves vagy? 12? Többet nem nézek ki belőled.
16/21 A kérdező kommentje:
15 Nincs pénzem klímára. És de, ez álszentség.
2013. jún. 12. 15:47
17/21 anonim válasza:
Én a tavaszt szeretem, a nyarat csak egy okból nem szeretem a töménytelenül sok k.rva miatt, akik egész nap a seggüket mutogatják, mert ők a legszebbek, a legjobbak, a legcsodásabbak. Éljenek azok akik ismerik a középen összevarrt dolgokat. És akik ismerik azt a szót hogy hosszú.
Üdv
18/21 A kérdező kommentje:
17 Én megértem őket. Olyan meleg van, hogy nem lehet hosszú ruhákban kibírni. Én sem szeretem mutogatni magam, utálom, ha fütyürésznek utánam az utcán, mert az édes anyjuk után fütyüljenek. De ez van, nem fogok apácaruhában járni azért, mert minden nőt lequrváznak, aki nem apáca ruhában jár:S
2013. jún. 16. 13:26
19/21 anonim válasza:
Látod pont ez a baj a ku..ákkal ha valaki szóvá teszi hogy közönséges és erkölcstelen rögtön felkapják a vizet hogy apácaruhát nem hordhatnak. Mint hogy ha csak ez a két öltözék létezne a világon. Egyébként meg ku.va alatt én azt értem: télen majd befagy a pichá.a de kiteszi mert nehogy már ne lássa senki a tökéletességet.. Nyáron meg oké hogy rövid de azért a villamoson felhúzott lábbal bugyi nélkül utazni és a flórián téren tangában biciklizni kicsit sok engedtessék már meg hogy felkapom rajta a vizet, főleg ha mindezt látja egy gyerek aki majd tőlük tanul. Érdekes rengeteg helyen jártam már de csak itt magyarba divat ez az undorìtó ku.válkodás. Na mindegy, sok sikert hozzá és szép nyarat. :)
20/21 A kérdező kommentje:
19 Ja, hogy a varázspics@kra gondolsz? Rajtuk át kell nézni. Nekem volt anno egy ilyen osztálytársam és csodálkozott, hogy 39 fokos láza lett télen. Az meg elszomorító, hogy csak ebben az országban látni ezt.
2013. jún. 19. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!