Tudnátok segíteni a névválasztásban, mert kellene az egyik regényemhez?
Szeretnék egy regényt írni, de nem tudom mi legyen a neve a szereplőknek. Már megvannak a nevek, de több van belőlük és nem tudok választani. 4 barátról lesz szó, 15-16 évesekről.
Lány: Szeret olvasni és a legtöbb idejét a könyvtárban tölti. Kitűnő tanuló. Kicsit fiús és szeret sportolni.
Neki szánt nevek: Avery, Blythe, Brooke, Cary, Cortney, Darcy, Gwen, Hedy, Linsey, Peggie, Shelby, Willow
Fiú(1): Kicsit olyan Sherlock Holmes-os a személyisége. Szereti a krimiket és a rejtélyeket. Csendes, komoly és groteszk a humora.
Neki szánt nevek: Aaron, Alex, Mike, Wendell
Fiú(2): Egy igazi falkavezér típus. Nem szeret tanulni, viszont sportolni annál inkább. Igazi szívtipró. Kicsit mogorva, de, ha jobban megismerik szerethető. Nagy bajkeverő.
Neki szánt nevek: Zane, Zack, JC, Cameron
Fiú(3): A csapat humoristája. Mindig van mit előhúznia a tarsolyából. Nem komoly egyáltalán. Nem valami edzett, alacsony, szeplős srác.
Neki szánt nevek: Chris, Damien, Jim, Robbie, Johnny, Tom
Hálás lennék, ha segítenétek. Ha nektek is van ötletetek és nem tetszik a srácnak vagy lánynak szánt név, leírhatjátok, mert szívesen fogadok tanácsokat. :)
1. Peggie
2. Wendell
3. Zack
4. Johnny
az én javaslatom pedig:
1. Beth
2. Wendell
3. Zack (ez nagyon el lett találva, ezen feltétlenül ne változtass sztem.)
4. Billy
Lány: Blythe
1.fiú: Wendell ( Damien szerintem neki illene!)
2.fiú: Zack
3.fiú: Chris, Jim
lánynak: Shelby, Gwen
f1: Aaron
f2: Cameron
f3: Jim
Lány: Brooke, Cary passzolnának szerintem - De am a Blythe nagyon különleges!!:)
Fiú1:Aaron
Fiú2:Zacknek el tudnék képzelni egy ilyet, a másik név, amin őhozzá nagyon gondolkodom, hogy el tudnám-e, a JC
Fiú3: Damien
Köszönöm szépen a segítséget!
A lány nevén nagyon sokat gondolkodtam, de végül a Peggie mellett döntöttem.
A Fiú (1) az Aaron nevet kapta.
Fiú (2), mivel szinte más nevet nem is kaptam hozzá Zack lett.
És fiú (3) nála nagy gondban voltam, de hosszas gondolkodás után Jim névre kereszteltem!
Köszönöm még egyszer a segítséget! És a nevek, amiket megszavaztatok még vagy magatoktól írtatok, azokat a mellékszereplők fogják megkapni, csak, hogy ne vesszenek kárba! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!