Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az 1700 as években játszódó...

Az 1700 as években játszódó regényemhez keresek korhű frizura, ruha, épület képeket. Hol tudnék illusztrációnak keresgélni? Valami oldal ami elemzi az akkori divatot, stílust?

Figyelt kérdés
Próbáltam már a googlet, aki írná, de nem hozott eredményt....

2013. ápr. 12. 11:40
 1/8 anonim ***** válasza:

A google-ba se mindegy,mit írsz be...

De inkább ajánlanám a könyvtárakat.Ott jobban van ilyesmi.(azért van még,amiben többet ér a könyv,mint a net)

2013. ápr. 12. 14:01
 2/8 anonim ***** válasza:

1700s hairstyle

[link]

1700s men hairstyle

[link]

2013. ápr. 12. 14:11
 3/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok:D:D:D

Old portrait

[link]

Szerintem itten keresgélj!:D

2013. ápr. 12. 14:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek :)))))))))))))
2013. ápr. 12. 15:31
 5/8 anonim ***** válasza:

részemről szívesen:) am, épp most akartam még egy ilyet javasolni:D:D:D

"vintage hairstyles"

[link]

2013. ápr. 12. 15:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sziaa! Szerintem nézhetsz angol romantikus filmeket is: Büszkeség és balítélet, Értelem és érzelem...ezek elég korhűek, bár lehet, hogy az 1800-as évek ruhái vannak benne, sajnos nem tudom, hogy mikor játszódnak pontosan :$ :)
2013. ápr. 12. 15:37
 7/8 anonim válasza:
100%
Nagyon nem mindegy, hogy hol játszódik a regényed, mert ha pl. angol divatot nézel a Magyarországon játszódó regényedhez, nagyon hiteltelen leszel. A neten amúgy minden megvan, csak sokszor nagyon kitartóan kell keresni. Én csak tudom, én is regényeket írok, és minden infót neten kuatatok fel.
2014. ápr. 28. 05:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Félig Angliában félig Erdélyben játszódik! Így érdekel mindkét hely divatja :)
2014. máj. 4. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!