Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Autista lehetek? 14/fiú

Autista lehetek? 14/fiú

Figyelt kérdés

-Rossz a szemkontaktusom

-Késön tanultam meg beszélni

-Gyorsan tanulok meg egyes dolgokat valamiket meg abszolut nem tudok megtanulni

-Nagyon érdekel az Informatika

-Nem tudok kapcsolatot teremteni az emberekkel

-Sokan értelmi fogyatékosnak bélyegeztek le engemet,de viszont magas Iq-m van

-Nem tudok cipőt kötni

-Nem merek egyedül filmet nézzni vagy legalábis nem akarok.

-Sokan cukinak tartanak a külsöm miatt de mikor segíteni kell akkor meg már nem csinálnak semmit.

-Még most se tudnék elaludni a plüss állataim nélkül

Ha valakik cikinek tartják ezeket a dolgokat nem érdekel nem foglalkozok vele.Ez ugy is Anoním weboldal.

2013. jún. 10. 14:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nem, nem vagy az.Lassú ritmusú fejlődés- mert a fejlődés ritmusa mindenkinél más. Ez pontosabban mit jelent? :

"valamiket meg abszolut nem tudok megtanulni "

2013. jún. 10. 14:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Akár az is lehetsz, de ezt ennyiből nehéz megmondani. Biztos vagyok benne, hogy többször jártál már pszichológusnál, talán többnél is. Ő mit mondott?
2013. jún. 10. 15:01
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem túl biztos. Szerintem nem. Egyszerűen csak más vagy. Ha az lennél, akkor már régen rájöttek volna. Van egy 13 éves autista ismerősöm, őt is érdekli az informatika és egész sok dolog egyezik, de ő mondjuk nem tudná ezt így felsorolni. Engem idiótának szoktak titulálni, mert nekem is van pár ilyen dolgom. Bár nagyon változó a személyiségem... De mindig lehülyéznek. Mondjuk magamtól tanultam meg olvasni oviban, már hat voltam, de még nagycsoportos, és az óvónéni nem akarta elhinni, azt hitte, hogy ugratom. Meg furcsán reagálom le az érzelmeket. Ha piszkálnak, morgok. Bár az agyam mindig pörög. Túl sokat gondolkodom. Mindent túlagyalok. Én nem értenek meg. Csak kevesen.
2013. jún. 10. 15:11
 4/16 A kérdező kommentje:

Én csakis Iq-t mérni voltam pszcihologusnál.

Több dologért nem voltam ott.

És azokat amiket leírtam az tipikus Asperger-szindróma tünetek.

2013. jún. 10. 15:13
 5/16 A kérdező kommentje:
3.Rengeteg Autista nincs diagnosztízálva.
2013. jún. 10. 15:14
 6/16 anonim ***** válasza:
Mennyi az IQ-d? És milyen az IQ teszt? En is megméretném az IQ-mat.
2013. jún. 10. 15:16
 7/16 A kérdező kommentje:
3.És vannak olyasmi Autisták akik feltudják sorolni az összes ország összes jellegzeteségét,Himnuszát, és stb.
2013. jún. 10. 15:17
 8/16 A kérdező kommentje:

Hivatalos és 118. A neten ne mérd meg!

Tudom hogy nem olyan magas de átlagos se.

Ettöl még nem vagyok csoda gyerek.

de az agyturkász is azt mondta hogy ez magas.

2013. jún. 10. 15:19
 9/16 anonim ***** válasza:
Tudom. De ez miért néz ki úgy, hogy te minden áron rá akarod tudni magadra, hogy autista vagy? Győzködsz minket. Sajnálom, nem azért mondom, nem szeretnélek megsérteni, de mi mondjuk, hogy nem biztos, de te érvelsz. Még egyszer bocsánat, de esetleg nem úgy jön le, ahogy kéne.
2013. jún. 10. 15:23
 10/16 anonim ***** válasza:
a humorérzéked milyen? felismered az iróniát? milyen a fantáziád? ha ezek rendben vannak akkor, nem valószínű, h asperger
2013. jún. 10. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!