Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valahogy fel lehet törni a...

Egykirály csávó kérdése:

Valahogy fel lehet törni a facebookot?

Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 22:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Csávó, még a keresőt sem tudod használni, akkor mit akarsz te feltörni?

Egyébként nem. Illetve aki fel tudja, az a facebook alkalmazottja. Azt ügye tudod, hogy a kísérlet is bűncselekmény? És azt elhiszed-e, hogy a facebook üzemetetőjének jobb ügyvédei vannak, mint neked?

2013. jún. 9. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Valószínű, de azért senki sem mondta, hogy a kérdező akar ilyesmit csinálni..

Mellesleg lehet, és szerintem nem csak facebook alkalmazott... ((((Nekem 1-2 éve egy random francia törte fel, mert bevettek valami csoportbeszélgetésbe, ahova beírtam azután, hogy ne zaklassanak, hogy "fuck up van köcsögök", erre privátot írt, hogy búcsúzzak el az msn-emtől meg a facebookomtól. Kb 3 napig ment az, hogy megváltoztattam a jelszót, aztán ő is, aztán én is, ő is... Aztán rájött, hogy emaillal csinálom, szóval a hotmailom is feltörte...))))

2013. jún. 9. 23:30
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

fellehet törni meg vannak a hozzá való programok

br......ce a neve :D

2013. jún. 10. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyik sem a face törése, hanem gyenge jelszót használt az érintett.
2013. jún. 10. 16:13
 5/5 A.R válasza:

Ez attól is függ ,hogy mennyire sebezhetö. pl. kihagyták a védelmet az SqL kezelésnél és bárki írhat be SqL parancsokat‏ igy hozzáfér az adatbázishoz.

ilyet hogy KÓD meg OLDAL feltörés ilyen nincs‏.protokollok vannak.azokat lehet feltörni‏

2014. júl. 21. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!