érzékenység ellen?
Figyelt kérdés
Ha valaki olyant mond mint pl: csöves, nyomi, hülye kis g.ci vagy ilyesmit (és komolyan nem csak a baráti hülyéskedés)
még ha idegen is azzal eltudja rontani az egész napom vagy néha a fél hetem. Teljesen elhiszem ha ilyent mondanak, nem akarom magamra venni de egyszerűen nem megy...
mit tehetek ez ellen? olyan mintha az utcán is mindenki rajtam röhögne vagy rólam beszélne amikor elmennek mellettem.
2013. jún. 7. 22:34
1/5 A kérdező kommentje:
15F kb 5 éve ilyen vagyok amióta új városba költöztünk.
2013. jún. 7. 22:35
2/5 anonim válasza:
Igen ez az de ne vedd komolyan ha nem vagy az.
4/5 anonim válasza:
Nos, mivel hozzá tetted, hogy "nem komolyan", ezért megkérdezem: "Hol itt a gond?"
5/5 A kérdező kommentje:
nem úgy gondoltam, hanem van egy baráti kör ahol teljesen megszokott az hogy úgy beszélünk egymással mert tudjuk hogy csak viccelünk. De vannak akiktől különösen fájnak a rossz szavak vagy (tanulok testbeszédet) és ha úgy látom hogy elzárkozódott tőlem. De idegenektől is nagyon fájnak az ilyen szavak. Szívem szerint az mondanám hogy az ilyen durva kritikák nem jogosak, de egyszerűen nem tudom bekapni azt a bizonyos "leszarom tablettát"
2013. jún. 7. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!