Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha cikiznek a...

Mit csináljak ha cikiznek a méretem miatt?

Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársam folyton azt mondja rám, hogy túl nagy vagyok.Ezt be is ismerem 4. osztályos vagyok és 160 cm de ő pedig túl kicsi(ugyan annyi idős mint én és 110 cm). Ezt elviselem de amikor olyanokat mond, hogy megszökött a zsiráf az állatkertből azt már nem.Ennyi erővel ő meg egy törpe.Mit csináljak?

2013. jún. 7. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele. Én is nagyon magas voltam negyedik osztályban, de az elvont gondolkodásom túlszárnyalta a külsőmet, ezért inkább a miatt csúfolnak a mai napig :D Ha visszaszólsz, abból csak baj lehet, és tovább csúfol majd. Szólj a tanárnak meg anyukádnak, hogy nem hagy békén, akkor majd kap. Ha meg nagyon nagy késztetést érzel az iránt, hogy beszólj, mond azt, hogy ülve nagyobb vagy nála, vagy hogy akkora, mint egy ülő pulikutya.:) Ez nekem bevált.;)

Sok sikert a levakarásához! (14/L)

2013. jún. 7. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb a zsiráfos szöveggel jön, mondd neki, h igen, állítólag megszökött, és törpepapagájokat eszik.
2013. jún. 7. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Mondjad neki, hogy ő meg kis seggdugasz!
2013. jún. 7. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!