Ha tudnád hogy 2-3 hónap múlva zombi apokalipszis lenne, akkor hogy készülnél fel?
Figyelt kérdés
:D2013. jún. 6. 19:57
11/14 anonim válasza:
4-es: Pénzt minek?
Én ezt csinálnám: Mennék a katonaságra fegyverekért, ezután szereznék egy kamiont - felpakolnám nem romlandó élelmiszerekkel és felkeresném az ismerőseimet (ha még élnek), ha nem élnek akkor egyedül járnám az utam - eléggé unalmas lenne.
Néznék filmeket is.
Aztán, ha meguntam a kalandozást, akkor alapítanék egy várost úgy, mint a kormányzó. Nagyon egyszerű lenne bevédeni (nem értem a sorozatba, hogy lehetnek ennyire buták), ha megvan a fal akkor körbe ásni árokkal és kész.
12/14 anonim válasza:
hm...
Erről kellene rni egy könyvet! :D
13/14 A kérdező kommentje:
2013. aug. 22. 23:31
14/14 anonim válasza:
ha még szoktátok nézni akkor én azt csinálnám hogy a bankszámlámról minden pénzem levenném zombis könyveket vennék és bemagolnám az egészet. Utánna átmenék amerikába hogy fegyvereket vegyek aztán elopnék egy nagy kamiont felpakolnám a családom meg szárított kaját és elmenék valahova az északi sarkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!