Olcsóbban kijövök, ha ezeket legyártatom egy szakemberrel?
Figyelt kérdés
nem tudom pontosan hogyan lehet ilyen hüvelyeket készíttetni, de olcsóbb lenne, vagy ugyan itt tartanék?
2013. jún. 6. 19:01
1/5 anonim válasza:
szinte biztos, h drágább lenne legyártatni (anyag, szerszámköltégek, a szakember munkadíja, + gondolom nincs az alkatrészről műhelyrajz sem)
2/5 A kérdező kommentje:
a rajzot megtudnám csinálni, annyival kevesebb
2013. jún. 7. 16:59
3/5 anonim válasza:
Ezeket a hüvelyeket sajtolják szerintem, nem esztergálják, ha meg esztergáltatni akarsz akkor készülj fel anyagilag.. Az nyersanyag ára mivel ugye tudtommal réz kb 1500-2000, egy normális CNC eszterga óránként minimum 10 ezer plusz munkabér, mivel gondolom nem 200 ezer darabot rendelnél esélytelen h 15 ezer alatt esélytelen h 1 darabot is megkapnál.
4/5 A kérdező kommentje:
összesen 55 darabra lenne szükségem, ami ha csomagban veszem a netről, kb 55-60e ft
2013. jún. 10. 21:48
5/5 anonim válasza:
az ilyet nem esztergával gyártják, hanem amint előttem is említettél sajtolják/húzzák. Gondolj bele, mekkora erők ébrendek, valamint, hogy hogyan reagálnának ezekre az erőkre az agyonszaggatott, látszólag tökéletesen tükörsimára esztergált felületek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!