Mi a véleményetek az oroszországi "Fekete Delfin" nevű börtönről? Szerintem Magyarországon is ilyen börtönök kellenének. Vélemények?
Oroszország a világ legtöbb erőszakos bűncselekményének a helyszíne.
A legkeményebb börtönök oroszországban vannak.
Eredmény: Oroszország ugyanúgy a világ legtöbb erőszakos bűncselekményének a helyszíne.
Hű milyen jól elrettentették a bűnözőket. -.-
"Oroszország a világ legtöbb erőszakos bűncselekményének a helyszíne.
A legkeményebb börtönök oroszországban vannak.
Eredmény: Oroszország ugyanúgy a világ legtöbb erőszakos bűncselekményének a helyszíne.
Hű milyen jól elrettentették a bűnözőket. -.-"
Csak azt felejted el, hogy akár a Fekete Delfinből vagy akár a keményebb börtönökből a 2/3-a nem esik vissza! Nem úgy, mint nálunk.
"Szerinted éveken keresztül 4 fal között élni abban a tudatban, hogy innen soha többé nem kerülsz ki, nem elég kín? Közben eheted a szarabbnál-szarabb ételeket, és a rabok között konfliktusok is bejátszanak. Ha nem tudod megérteni akkor nagyon sajnálom."
De te majomkirály. :D Minden kínzás, ami börtön? Te valami ex-sittes vagy, vagy csak készülsz oda? Minek van akkor börtön, ha alapból kínzás a 4 fal között lenni? )Bár nálunk mehetsz gyúrni, könyvtárba, sportolni, hittanórákra) stb.
Persze hogy nem esik vissza 2/3-a mivel életfogytosok...
Lásd az extasyval megfogott srác már egy másik börtönben volt jóval szabadabb körülmények között. És mégse úgy nézett ki hogy visszaesik, elég kellemetlennek érezte így is a börtönt...
Én odaírtam eléjük, hogy pl. Vagyis csak néhány olyan "embert" említettem meg példaként a gyilkosok közül is a legbestiálisabbak és a legundorítóbbak kategóriájából, akiket.., bocs amiket azért mindenki ismer. Az összes hozzájuk hasonlóról azt gondolom, hogy a tettükhöz mérten még ez a Fekete Delfin börtön is enyhe büntetés. A médiától pedig szintén undorom, hogy még ezekből csinál celebet.
Kérdezőnek: Egy ilyen börtön fenntartása azért rengeteg pénz ám, amit megint csak a dolgozó emberek nem kevés adójának nem kicsi részéből finanszíroznának. Szerintem inkább ez lenne a leghelyesebb, a legkorrektebb megoldás: Magyarország legbrutálisabb gyilkosait, erőszaktevőit, pedofiljait és nők megerőszakolóit véleményem szerint legjobb lenne Szibériába szállítani, bérrabtartásba. Van ott elég munka, dolgozzanak csak a kőbányákban látástól mikulásig, míg ki nem múlnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!