Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SÜRGŐS! Hol vesznek be órát?

SÜRGŐS! Hol vesznek be órát?

Figyelt kérdés

Van egy tökéletesen új, fehér díszdobozos, díszpárnás SEIKO urban SXGN56P1 típusú karórám. ilyen: ( [link]

hol vennék ezt be és kb. mennyire számíthatok? köszi!!!

2013. jún. 5. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha teljesen új, akkor biztos megvan a blokkja.

Vissza kell vinni, oda, ahol vetted.

Ha ajándékba kaptad, tudasd az illetővel, aki adta, hogy nem tudod hasznát venni! Ez nem szégyen.

Ha egyik sem, akkor nem hiszem, hogy pénzt tudsz csinálni belőle.

Az emberek manapság, nem vesznek órát, mert szinte mindenkinek, van mobilja, amiben, óra is van.

Esetleg valami, sznob venné meg.

2013. jún. 5. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Az emberek igenis vesznek órát én is már egy ideje akarok, csak nincs rá annyi pénzem hogy egy normálisat vegyek.
2013. jún. 5. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor vedd meg, a kérdezőtől!

Én nem vennék, mert számomra haszontalan, és biztos vagyok benne, hogy még, sokan gondolják így.

2013. jún. 6. 22:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Rengeteg olyan helyzet van amikor nem használhatsz telefont (repülőtér, röntgen stb.) Illetve elegánsabb is mint egy telefon. S nem veszem meg mert ez női.

Kérdező: próbálkozz be zálogházakkal. Vagy órás boltoknál. Budapesten minden sarkon van egy, de ne hagyd magad átverni!

2013. jún. 7. 15:10
 5/7 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy a "zaci" amit olyan sokan emlegetnek, pontosan hogy működik. beadom, kapok érte pénzt gondolom, de ki is kell váltanom majd?
2013. jún. 7. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem kell kiváltanod, csak ha akarod
2013. jún. 8. 12:20
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. jún. 9. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!