Sürgős! Szerintetek menjek suliba fáj a torkom de anya kényszerít? Hogy menjek be?
Figyelt kérdés
orvosi igazolást nem kérhetek szülő nélkül mert anya ezt lerendezte. mennyekbe szerintetek2013. jún. 5. 07:43
1/5 A kérdező kommentje:
ja és hetedikes vagyok 13 éves
2013. jún. 5. 07:44
2/5 anonim válasza:
"orvosi igazolást nem kérhetek szülő nélkül mert anya ezt lerendezte." - ez mindent elmond.
Először is ne szuggeráld magadnak, hogy fáj a torkod. Aztán igyál egy meleg teát és menj be.
Egyébként ha csak a torkod fáj, attól még járni tudsz.
3/5 anonim válasza:
"Hogy menjek be?"
Jobb láb-bal láb- jobb láb-bal láb...
Torokfájással miért is kéne otthon maradni??
Annak meg elég komoly okai szoktak lenni, ha csak szülői jelzés után ad az orvos igazolást.
4/5 anonim válasza:
A Kőhalmi megmondta a Showder Klub-ból,
1.: Hónaljhajszárítózás
2.: Rengeteg fekvőtámasz
3.: Izomlazító krém a hónaljadra, amitől felmelegszik
Ezektől lázas nem leszel, de ha beteszed a lázmérő a hónaljad alá, meleget fog mutatni. :DD
5/5 anonim válasza:
Én tudod mikor nem mentem suliba?
Elmondom neked: AMIKOR FÁJT A TORKOM!!:DDD
:OOO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!