Kupicalajos kérdése:
Ha két fal közeledik és mindkettőre teszünk 1 portált akkor mi lenne az illetővel ha a fal összeszorulna? (többi lenn. )
Figyelt kérdés
Vágjátok a portal nevű játékot,nem?Na arra vagyok kíváncsi hogy, tegyük fel létezik a portal lövő fegyver.Benn vagyok 1 szobába a falak közelednek és én lövök 2 portalt egymással szembe és a fal úgy nyom össze, hogy a portal-ok közepén álok amik már egybeértek akkor mi történne velem?(valós fizika szerint)2013. jún. 4. 22:44
1/2 ?NÉV? válasza:
gondolom a portalban ragadnál mert amit kilősz abban is egy tér van, szóval egy kék-piros térben ragadsz
2/2 anonim válasza:
Ha azt feltételezzük, hogy félig benne vagy az egyikben, akkor félig kilógsz a másikból is. Tehát ha összemegy a fal, akkor csupán összepréselődsz. A portalnak nincs külön létrehozott tere, csak mint a Snake-ben nokián-itt be-ott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!